Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Planul B: creştere de TVA, impozitarea suplimentară a pensiilor mari şi creşterea CAS

26 iunie 2010

Guvernul va prezenta FMI mai multe variante de creştere a TVA combinate cu impozitarea suplimentară a pensiilor mari şi creşterea contribuţiilor de asigurări sociale, o decizie finală privind nivelul noilor taxe urmând să fie luată după răspunsul Fondului, au declarat pentru Mediafax surse oficiale.

Potrivit acestora, Executivul analizează în prezent majorarea TVA cu maxim 23% în cazul în care va fi majorată şi cota unică de impozitare sau cu 24% dacă impozitul unic va fi păstrat la nivelul actual de 16%.

Creşterea TVA va fi însoţită cel mai probabil de impozitarea suplimentară a pensiilor mari şi a contribuţiilor de asigurări sociale.

"La acest moment este un mix de propuneri care vor fi prezentate FMI, dar nu există o decizie finală", au arătat sursele.

Guvernul se va reuni sâmbătă în şedinţă pentru a discuta noile impozite.

Până atunci, reprezentanţii Ministerului Finanţelor vor discuta, în această noapte, cu oficialii FMI în vederea unei soluţii finale.
sursa ;http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one