Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Parlamentul reia, miercuri, dezbaterea pe articole a bugetului pe 2010

Parlamentul reia, miercuri, dezbaterea pe articole a bugetului pe 2010
Parlamentarii vor relua, miercuri dimineaţă, dezbaterile pe articole asupra proiectului de buget pe 2010, după ce au reuşit, în şedinţa de marţi, care a fost suspendată, să adopte 15 articole din document.
Parlamentarii au dezbătut, marţi, proiectul de buget pe 2010 până la articolul 15, dar s-au blocat la amendamentul care prevede introducerea unui nou articol, 15.1

Potrivit amendamentului, alocarea resurselor bugetare către unităţile administrativ teritoriale pentru finanţarea lucrărilor de investiţii în infrastructură se face în urmatoarea ordine: achitarea facturilor restante recunoscute de ordonatorii principali de credite, asigurarea cofinanţării proiectelor cu finanţare nerambursabilă din fonduri europene, asigurarea fondurilor pentru continuarea lucrărilor de investiţii începute şi pentru investiţii noi.

Înaintea suspendării dezbaterilor, parlamentarii au discutat în contradictoriu, mai bine de o oră, pe marginea acestui amendament, nici pauza de consultări neducând la un punct de vedere comun. Senatorii şi deputaţii au avut intervenţii contradictorii, repetate, pe marginea amendamenului.

Parlamentarii au retrimis, marţi, la comisiile de buget-finanţe, două amendamentele la buget, unul vizând sumele destinate bugetelor locale şi altul vizând modul de finanţare a unor servicii sociale. Amendamentele vor fi dezbătute în Comisii miercuri dimineaţă.

De asemenea, Comisiile de buget-finanţe o vor audia miercuri, la ora 8.30, pe Daniela Popa, preşedinte al PC, propusă de PSD pentru postul de membru în Comisia de Supraveghere a Asigurărilor, a declarat marţi, deputatul PSD Vasile Bleotu.

Bleotu, membru al Comsiei de buget-finanţe, a precizat că parlamentarii din Comisii îi vor audia miercuri şi pe candidaţii propuşi pentru CNVM.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one