Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a Elenei Udrea

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a Elenei Udrea
Miercuri, 03 Februarie 2010

Parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale impotriva in dosarul Elenei Udrea. Fostul ministru al Turismului era acuzata de abuz in serviciu contra intereselor publice, neglijenta in serviciu, instigare la abuz in serviciu, deturnare de fonduri si conflict de interese, anunta Realitatea Tv.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a fost instiintat in aceasta dimineata de decizie.

"S-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de subsemnata pentru abuz in serviciu contra intereselor publice, abuz in serviciu contra intereselor publice in forma calificata, pentru instigare la infractiunea de instigare abuz in serviciu contra intereselor publice, neglijenta in serviciu, deturnare de fonduri, pentru conflict de interese, pentru prezentare de date inexacte Parlamentului si refuzul justificat de la prezenta Parlamentului informatii si documente", a spus Elena Udrea in fata Comisiilor de specialitate din Parlament ca raspuns la intrebarea Aurei Vasile care vroia sa stie la care din plangerile penale face referire decizia procurorilor.

Potrivit documentului transmis Camerei Deputaţilor, care se află pe ordinea de zi a Biroului Permanent de miercuri, Parchetul a dispus neînceperea urmăririi penale în cazul Elenei Udrea pentru: abuz în serviciu contra intereselor publice, instigare la infracţiuni de abuz în serviciu contra intereselor publice, neglijenţă de serviciu, deturnare de fonduri, conflict de interes, prezentare de date inexacte Parlamentului şi refuzul nejustificat de a prezenta informaţii şi documente Parlamentului, acuzaţii formulate de Comisia parlamentară care a anchetat activitatea Ministerului Turismului.

În plus, Parchetul a decis şi neînceperea urmăririi penale pentru angajaţii Ministerului Turismului.

Elena Udrea i-a informat pe 22 decembrie pe membrii comisiilor de specialitate care au audiat-o în vederea obţinerii avizului pentru a obţine postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului că a primit o rezoluţie de neîncepere a urmării penale de la PÎCCJ pentru acuzaţiile de abuz în serviciu, neglijenţă, deturnare de fonduri.

Elena Udrea a mai afirmat atunci că nu a primit vreo chemare la audieri la Parchet. Oficialii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au confirmat că s-a dispus neînceperea urmăririi penale în cazul Elenei Udrea, după ce Comisia parlamentară care a anchetat promovarea turismului a făcut o sesizare la procurori.Diana Maria Spranceana
Sursa: ROL.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one