Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Întâlnire de taină între Geoană, Vanghelie şi puşcăriabilul Voicu

12-martie-2010

Scris de George Roncea
Vanghelie: „Am fost aseară la restaurant unde a fost şi Mircea Geoană“.
Geoană: „Nu am fost la niciun restaurant aseară“.

Trofeul Pinocchio, adjudecat din nou de Mircea Geoană

Leprele pesediste care îşi dă nevestele pentru posturi, pentru a-l cita pe clasicul deja Marean Vanghelie, s-au întålnit la crâşmă pentru a complota cum să-l scoată basma curată pe senatorul-general-doctor-avocat-borfaş Cătălin Voicu, måna dreaptă a ciomăgarului lui Ion Iliescu, Mitică Vinicius Iliescu.
Restaurantul cu pricina, Perla, a adunat perlele pesedeului, pe Cătălin Voicu, eroul apărat cu piepturile de aramă de întreg PSD-ul, căruia DNA-ul i-a cerut arestarea, Vanghelie, cu care nu avea voie nici să vorbească, d-apoi să se întålnească, şi celebrul cåştigător al trofeului Pinocchio: Mircea Geoană. Geoană a minţit cu neruşinare, în modul său inubliabil de idiot, pretinzånd că totul e o făcătură, însă Marean, neavenit şi mai greu de cap, l-a dat de gol recunoscånd că a fost şi Geoană la Perla.
Astfel, şi ieri întreaga presă a avut parte de încă un prilej de rås cu şi de Mircea Geoană - prins iarăşi cu måţa în sac. Pånă şi imparţiala Antena 1 a difuzat sec ştirea că „publicaţia «Ziarul» a anunţat că deţine fotografii despre o întålnire a primarului de sector 5 la restaurantul Perla cu Mircea Geoană şi senatorul Cătălin Voicu, cercetat în prezent de DNA pentru luare de mită şi fals din înscrisuri. Acuzaţia este cu atåt mai gravă, cu cåt a existat o interdicţie a autorităţilor prin care Voicu nu avea voie să se întålnească în niciun fel cu Vanghelie“.
Cu ciudă profesională, Antena 1 precizează că „cei care au aruncat pe piaţă aceste fotografii sunt aceiaşi care, înaintea turului doi al alegerilor prezidenţiale, l-au pozat pe Mircea Geoană în celebra vizită la Sorin Ovidiu Vîntu“ (sâc).
Fotoreporterii „Ziarul“, aceiaşi care l-au prins şi pozat în vizita nocturnă la SPA-ul lui Vîntu, înaintea confruntării cu Traian Băsescu, i-au găsit la o paranghelie la restaurantul Perla pe puşcăriabili de teapa lui Voicu-Vanghelie, la sfat alături de actualul, încă, şef al Senatului Mircea Geoană, omul de care depinde soarta lui Voicu. DNA-ul a cerut arestarea senatorului-general-doctor-avocat-presupus borfaş Cătălin Voicu, mâna dreaptă a ciomăgarului lui Ion Iliescu, Mitică Vinicius Iliescu. Deşi unii dintre cititorii ziarului „Curentul“ au opinat că Voicu trebuia arestat până acum cel puţin pentru port ilegal de faţă - deoarece, cred dânşii, acesta ar avea o mutră porcină de plutonier amestecat cu ospătar comunist, procurorii au cerut colegilor senatori avizarea arestării sale din cu totul alte motive.

Interdicţii şi contradicţii

DNA-ul a cerut acum două zile parlamentarilor permisiunea arestării senatorului Cătălin Voicu, învinuit oficial încă din data de 10 decembrie 2009 şi acuzat de trafic de influenţă - o chestiune penală ce i-ar putea aduce lui Cătălin Voicu o pedeapsă cuprinsă între 2 şi 10 ani de închisoare. Deoarece se bucură de imunitate în calitate de senator şi de vicepreşedinte al Comisiei pentru Apărare din Senat, Voicu nu poate fi reţinut, percheziţionat sau arestat decât cu acordul Senatului şi numai după ce este audiat de către colegi. Constituţia mai prevede că acesta nu poate fi judecat decât de magistraţii Curţii Supreme şi nu poate fi urmărit penal şi trimis în judecată decât de către Parchetul General, din care face parte Direcţia Naţională Anticorupţie.
Dacă DNA ar vrea şi ar putea să-şi facă datoria, l-ar lăsa pe Ponta fără colegi. Probabil din cauza asta a comis Ponta ieri două declaraţii contradictorii într-o jumătate de zi. Întåi, că urgent Senatul va aviza trimiterea lui Voicu la justiţie, şi a doua, că PSD nu va fi de acord cu trimiterea lui Voicu la justiţie. Probabil cei care urmează, care se ştiu cu musca pe căciulă, au sărit la el şi i-au zis: „Aşa o să faci şi cu noi, vrei să rămåi doar tu şi Olga“?!
La Perla, s-a organizat pesemne un fel de Stabor, cu Marean în frunte, unde s-a pus la cale ce-i de făcut pentru „rezolvarea problemei“ onorabilului-arestabil Cătălin Voicu.
Mircea Geoană are un rol-cheie pentru Cătălin Voicu, deoarece în calitate de preşedinte al Senatului poate sau nu să pună pe ordinea de zi, desigur dacă vrea muşchii săi, cererea DNA adresată parlamentarilor, pentru a fi votată în plen.
Prostănăciile lui Mircea Geoană au şi oleacă de viclenie în substrat, vădită ieri, în lupta sa pentru scaunul de sub fund de la Senat, bazându-se pe pasaje din regulamente şi alte texte alambicat construite în aşa fel încât, pe fond, să fie paralizată, la o adică, voinţa exprimată prin votul suveran al parlamentarilor.
Războiul de guerillă se dă pe toate planurile, iar întâlnirea de la Perla, surprinsă de presă, face parte din regruparea în tranşeele complotului la care se pricepe atât de bine Vanghelie şi gaşca sa de (presupuşi?) infractori.
Geoană neagă că a fost la Perla.

Susţine că a mâncat orez la chinez

Unii dintre paparazii de la „Ziarul“ au fost identificaţi de goriloii lui Voicu şi Vanghelie, aceştia au chemat poliţia, ca diversiune, în timp ce îi preparau lui Geoană ieşirea pe uşa din dos a restaurantului. Ghinion, şi aici se aflau pozari.
Sfătuit probabil de Dragnea, cel care de când îl tot sfătuieşte l-a pus aproape pe butuci, Geoană a ieşit ieri cu spume, indignat şi vânăt la faţă, susţinând sus şi tare că: „Nu am fost la niciun restaurant aseară, dacă sunt poze, nu le-am văzut, sunt făcături şi minciuni“. Mai mult, a perseverat în minciună, cum îi stă bine celui de-al doilea om în stat, şi a afirmat: „Aseară am luat masa la reşedinţa ambasadorului chinez“.
Geoană a dat-o la greu, insistând, ca tot prostul prins cu raţa-n gură: „Nu m-am întâlnit cu domnul Voicu şi cu Marian Vanghelie în ultimele multe luni de zile. Este o făcătură sinistră de presă şi cei care se pretează la astfel de chestii vor trebui să plătească în faţa legii. Îi rog pe cei care fac astfel de porcării să se lase, este o minciună sfruntată“, a spus Geoană.
Întrebat de jurnalişti dacă intenţionează să se adreseze justiţiei, fostul preşedinte al PSD a declarat că, „atunci când apar astfel de minciuni, trebuie să reacţionezi“. „Până la urmă putem să lăsăm orice minciună să apară în presă şi să fie comentată?“, a mai spus Geoană, lăsând să se înţeleagă că va cere Justiţiei să-i repereze onoarea pătată de Sima, redactorul-şef al gazetei incriminate. Pe cât facem pariu, dragi cititori, că nu va urma nicio plângere penală a lu’ domnu’ Geoană?

Vanghelie l-a dat în gât pe Geoană

În schimb, Marian Vanghelie, cinstit cum îl ştim şi gură bogată, a confirmat prezenţa lui Mircea Geoană, cel cu care nu se f..te, deoarece nu e gagica lui, după cum reiese dintr-o înregistrare celebră postată recent pe net. „Am fost cu 20 de preşedinţi de organizaţii. A fost şi domnul Geoană. Domnul Voicu nu a fost, dar au fost Liviu Dragnea, domnul Geoană. N-am apucat să ne vedem, dar ştiu că a fost“, a declarat Marian Vanghelie. Suculent şi plin de talente, Vanghelie înţeleptul, autorul unui remarcabil panseu filozofic - „ne vine vremea la toţi... Ceea ce dai în viaţă, aia primeşti“, a revenit puţintel asupra afirmaţiei iniţiale nuanţate astfel: „Eu ştiu că a fost şi domnul Geoană. (...) Eu am venit târziu şi am stat juma de oră. Domnul Voicu nu a fost acolo, au fost doar preşedinţi de judeţe acolo. Din momentul în care s-a întâmplat problema cu DNA-ul, aveţi cuvântul meu de onoare, niciodată nu ne-am întâlnit, n-am vorbit la telefon, nu s-a întâmplat nimic“, a conchis Vanghelie.
Nu putem să nu fim de acord cu unele dintre perlele lui Vanghelie. Abia aşteptăm „să le vină vremea la toţi“. Până una alta, cloaca PSD dă pe dinafară, iar puşcăriabilii se agită ca nişte libărci date cu sare. Oricum, a descurca încrengătura mafiotă creată la nivelul pesede-ului ar fi o sarcină herculeeană, cu mult peste nivelul curăţirii grajdurilor lui Augias şi este greu de crezut că procurorii au trainingu’ legendarului Hercule.
Până una alta, garanţii lui Vanghelie, cel căinat de Tatiana Alina Mungiu că e ţinta antisemitismului, înfulecă din greu prin resturante centrale, cu gândul poate la meniul mai sărăcăcios în calorii de la Poarta Albă.
sursa http://www.curentul.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one