Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Noua configuratie politica in Parlament:

Noua configuratie politica in Parlament: PSD a pierdut 13 mandate, PNL - 14 iar PD-L a castigat 3 parlamentari. Grupul independentilor - 23 de parlamentari
de Luminita Parvu HotNews.ro
Vineri, 22 ianuarie 2010, 19:30 Actualitate | Politic

Migratia politica a fost in anul 2009 la ordinea zilei in Parlament. Inainte, dar mai ales dupa alegerile prezidentiale, multi parlamentari si-au parasit partidele, in functie de interese si dupa cum a batut vantul schimbarii. Astfel, din toamna anului 2009 pana in prezent, social democratii au pierdut 13 parlamentari, iar liberalii 14 mandate. In schimb, PD-L a primit din randul migratorilor 4 deputati. Marele castigator al migratiei politice a fost insa grupul independentilor, care numara in prezent 23 de alesi "rataciti".

In Parlament, PSD a pierdut teren in fata adversarului din camapania electorala, PD-L. Dupa alegerile parlamentare din 2008, social democratii erau la o diferenta foarte mica de democrat liberali, cu doar trei mandate,insa in 2010 PSD a pierdut mult teren la nivelul Parlamentului. Social democratii au in prezent 151 de parlamentari, cu 19 mandate mai putin decat democrat liberalii.

PSD, - minus 13 mandate

Migratia deputatilor si senatorilor de la PSD a inceput o data cu motiunea de cenzura la adresa guvernului Boc I. Motivele "migratorilor" au fost diverse: fie au refuzat sa voteze motiunea si, la amenintarile conducerii PSD, au parasit partidul, fie si-au prezentat public sustinerea fata de Traian Basescu in campania electorala, fie au fost demisi din functii de conducere de camarila lui Mircea Geoana.

Din cele 164 de mandate castigate de PSD la alegerile din 2008, s-au pierdut, pe parcurs, 13 - 9 deputati si 4 senatori.

Fosti deputati PSD:
Gabriel Oprea
Eugen Nicolicea
Marian Bobes
Gheorghe Zoicas
Vasile Soporan
Razvan Turea
Gabriel Tita-Nicolescu
Valeriu Steriu
Tudor Ciuhodaru
Fosti senatori PSD:
Anghel Iordanescu
Sorin Chivu
Laurentiu Chirvasuta
Corneliu Grosu
PNL, - minus 14 mandate

Liberalii au pierdut 14 mandate pe parcursul unui singur an, de la alegerile parlamentare. In 2008, PNL obtinuse prin alegeri 92 de mandate, dintre care 64 deputati si 28 de senatori. Tot in contextul motiunii de cenzura si facand alianta de conjunctura cu PSD, 10 deputati si 4 senatori au parasit grupurile PNL. Cea mai mare parte a migratorilor a refuzat sa voteze motiunea de cenzura, fiind demisi de conducerea PNL sau parasind partidul inainte de a fi dati afara. De altfel, cea mai mare parte a acestora a ajuns sa activeze in grupul independentilor si doar 3 s-au inscris in PD-L. In prezent, PNL are 78 de mandate.

Fosti deputati PNL:
Gheorghe Coroama
Elena Cristina Dobre
Dan Mihai Marian
Ion Tabugan
Dan Pasat
Ion Cristian Burlacu
Neculai Rebenciuc
Mircea Irimescu
Fosti senatori PNL:
Liviu Campanu
Ovidiu Marcutianu
Mircea Cezar Magureanu
Aurelian Tiberiu Prodan
PD-L a castigat 4 mandate

PD-L a intrat in Parlament cu 167 de mandate, dintre care 115 deputati si 52 de senatori. Democrat liberalii au reusit sa valideze Guvernul actual cu ajutorul migratorilor de la cele doua partide de opozitie, PSD si PNL. Chiar daca PD-L a cooptat doar patru parlamentari in randurile lui, s-a folosit de ceilalti independenti. Practic, votul migratorilor politici care se regasesc in cea mai parte in grupul independentilor a inclinat balanta in Parlament in favoarea PD-L si in defavoarea celor doua partide din opozitie, PSD si PNL.

Cei 4 deputati primiti de PD-L:
Ion Cristian Burlacu
Elena Cristina Dobre
Dan Mihai Marian
Tiberiu Aurelian Prodan.
Independentii

Grupul independentilor s-a format in toamna anului 2009 si este compus din deputati si senatori de la PSD si PNL. Initial, au fost 24 de parlamentari independenti, dintre care patru au parasit grupul si s-au inscris in PD-L. In ianuarie 2010, alti 3 parlamentari si-au anuntat apartenenta la grupul independentilor. Este vorba de doi deputati si un senator din randurile social democratilor: Tudor Ciuhodaru, Valeriu Steriu si Corneliu Grosu. In prezent, grupul independentilor numara 23 de parlamentari.

Deputati:
Gabriel Oprea
Eugen Nicolicea
Marian Bobes
Gheorghe Zoicas
Vasile Soporan
Razvan Turea
Gabriel Tita-Nicolescu
Valeriu Steriu
Tudor Ciuhodaru
Gheorghe Coroama
Ion Tabugan
Dan Pasat
Neculai Rebenciuc
Mircea Irimescu
Senatori
Liviu Campanu
Ovidiu Marcutianu
Mircea Cezar Magureanu
Aurelian Tiberiu Prodan
Anghel Iordanescu
Sorin Chivu
Laurentiu Chirvasuta
Corneliu Grosu
Sorin Serioja

sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one