Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Norica Nicolai - între circ şi horror pe micile ecrane

18-martie-2010

Scris de Nicolae Bucur
Dacă påine şi circ vrea poporul, asta va avea. Şi nu de la oricine, ci de la trustul felixian Intact, care ne va oferi o nouă emisiune de „divertisment“, de calitate bineînţeles... chipurile. OTV-ul va avea concurenţă serioasă såmbătă seara, cånd, adulterinul bålbåit Lucian Måndruţă a.k.a Lucian Bålbuţă (prietenii ştiu de ce!) va revărsa în casele romånilor un nou amestec de umor suburban pentru IQ-uri scăzute. Emisiunea „Påine şi Circ“, de parcă nu e de ajuns numele, o va avea invitată, la „premiera“ de såmbătă seară, pe graţioasa liberală şi libertină, Norica „Conan“ Nicolai. Într-un mic teezer prezentat marţi de Lucian Måndruţă, acesta ne-a prezentat-o pe şefa delegaţiei PNL la Parlamentul European într-o ipostază inedită... şi nedorită, probabil, de majoritatea bărbaţilor, zicem noi. Cu o eleganţă vecină cu a unei orci, doamna Nicolai se joacă cu Lucian în jacuzzi cu răţuşte şi alte animăluţe roz, conform imaginii preluate de pe reportervirtual.ro. Amåndoi îmbrăcaţi - slavă Domnului -, au hotăråt să ofere „circ“ (mai degrabă imagini şocante cånd ne gåndim la cum îi vor sta hainele ude lipite de corp doamnei Nicolai) şi au sărit în jacuzzi pentru a executa un divertisment de calitate marca OTV, pardon Antena 1. Tot pe acolo. Atmosfera este completată de un cocktail aşezat romantic în prim plan. Bine măcar că Lucian preferă angajatele Antenei, deşi, la cåt de des apare doamna Nicolai la emisiunile nocturne ale trustului, cred că poate trece şi dånsa ca amploaiată felixiană. Adică fericită, la asta ne refeream, bineînţeles.
Le vom acorda totuşi anteniştilor prezumţia de nevinovăţie şi nu vom spune că scena e un plagiat ordinar după „cazul Vulpe-Baconschi“, cei doi diplomaţi-amorezi care depănau nostalgici, undeva prin 2007, amintiri din jacuzzi... el în Franţa, ea în Australia.
Suntem, de asemenea, de părere că un astfel de exhibiţionism televizat este dezgustător şi josnic din partea unei doamne ca Norica Nicolai. Cu toate acestea, am dori să îi mulţumim distinsei liberale că măcar nu a venit în costum de baie pentru bălăceala de senzaţie în platoul lui Voiculescu. Cine ştie, poate într-o emisiune viitoare o putem vedea la lupte în noroi sau împachetări cu nămol de la Techirghiol. Ţineţi aproape... sau mai departe!
Din jacuzzi, direct la securitatea europeană
Prezenţa Noricăi Nicolai într-un jacuzzi, alături de oricine doreşte domnia sa, nu cred că ar putea interesa pe cineva dacă doamna cu pricina n-ar fi un reprezentant oficial al României. Potrivit datelor oficiale de pe site-ul Parlamentului European, Norica Nicolai este vicepreşedintele Subcomisiei pentru securitate şi apărare, membră în Comisia pentru afaceri externe şi în Comisia parlamentară de cooperare UE-Rusia, precum şi membru supleant în Comisia pentru libertăţi civile, justiţie şi afaceri interne, în Comisia pentru drepturile femeii şi egalitatea de gen şi în Delegaţia pentru relaţiile cu Adunarea Parlamentară a NATO. Poziţiile importante deţinute în PE nu cadrează deloc cu bălăceala în jacuzzi, alături de Mândruţă şi răţuştele sale din plastic.
Tocmai de aceea am solicitat o poziţie oficială preşedintelui Parlamentului European şi grupului ALDE, din care Norica Nicolai face parte. I-am întrebat simplu dacă atitudinea doamnei Nicolai cadrează cu statutul de parlamentar european. Deşi până la ora închiderii ediţiei n-am primit niciun răspuns la solicitarea noastră, se pare că Norica Nicolai a primit unul care a enervat-o cumplit.
Norica a răspuns în locul preşedintelui PE
Atât de mult s-a enervat Norica, încât nici măcar nu a aşteptat să scriem ceva în ziar şi a fabricat ea o ştire pe care a trimis-o la un site prietenos cu domnia sa. Astfel, ieri spre seară, site-ul Inpolitics dădea o ştire „şocantă“: Norica Nicolai a fost „turnată“ preşedintelui PE, Jerzy Buzek, de către cotidianul „Curentul“, pentru că a participat la o emisiune mondenă. De unde au aflat ziariştii de la Inpolitics de solicitarea trimisă de ziarul „Curentul“ la Bruxelles şi care nu apăruse nici în ediţia tipărită şi nici pe site-ul ziarului, este un mister, la care cu siguranţă doar Norica Nicolai are răspunsul. Deranjat probabil că s-a aflat la Bruxelles despre escapadele sale în jacuzzi cu Mândruţă, europarlamentarul PNL s-a grăbit să ne înfiereze înainte ca noi să scriem un rând despre domnia sa (o facem acum). Mai mult, Norica a declarat că preşedintele PE ne-a răspuns cu un „no comment“ deşi, repet, nu am primit un răspuns oficial până la închiderea ediţiei. „Mi se pare absolut jenant acest demers al unui organ de presă profund devotat puterii actuale, o încercare de compromitere a politicienilor care nu sunt pe placul lui Traian Băsescu, dar, în acelaşi timp, o încercare de compromitere a României, ca stat european.“, a declarat Norica Nicolai pentru Inpolitics. Din declaraţia furibundă înţelegem că noi suntem de vină pentru compromiterea imaginii României şi nu domnia sa, care se bălăceşte cu răţuştele în emisiuni televizate. Este departe de noi această chestiune cum că dorim să ne discredităm ţara la UE, dar credem că o astfel de atitudine din partea unui demnitar român, de a se „distra“ în jacuzzi la televizor spre deliciul unor primate oteviste, nu face cinste nici României, nici poziţiei sale de europarlamentar, deci reprezentant al statului român la PE.
sursa http://www.curentul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one