Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Noi detalii despre frauda fiscală de la Realitatea TV: până şi şoferii au contracte de muncă pe drepturi de autor! Plus vreo 2.000.000 de euro ciordiţi de Liderul Sindical şi Geniul Financiar!

Noi detalii despre frauda fiscală de la Realitatea TV: până şi şoferii au contracte de muncă pe drepturi de autor! Plus vreo 2.000.000 de euro ciordiţi de Liderul Sindical şi Geniul Financiar!
19-feb-2010

Am încercat să aflu mai multe amănunte despre motivaţia atacurilor Realităţii TV la adresa şefului ANAF. Ştiam de control, nu ştiam unde se ajunsese. Am primit confirmarea vizitei făcute de Dragoş Nedelcu, omul de încredere al lui SOV şi finul lui Luca, la sediul ANAF pentru a negocia încetarea controlului. Pentru că nu a obţinut nimic, a declanşat atacul. În spiritul deontologic insuflat de Vîntu profesioniştilor de la Realitatea TV. Ce am mai aflat că a descoperit ANAF?
- o ciordeală de 2.000.000 de euro rezultată din închirierea unor echipamente de televiziune Realităţii de către o firmă deţinute de Liderul Sindical. Problema este că acestea fuseseră cumpărate anterior cu banii Realităţii TV, fiind trecute în inventar, cu tot tacâmul. Ciordeală proastă...
- toţi angajaţii RTV erau trecuţi pe drepturi de autor, inclusiv maşiniştii, şoferii, portarii, contabilii. Colegi cu Adrian Ursu. Vreo 80 de persoane.
- returnarea de TVA de 96 de milioane de euro, făcută în 2 zile, s-a evaporat la fel de rapid prin diverse firme ale moderatorilor şi caţavencilor. Care au intrat toate în control încrucişat.
P.S. Am înţeles că e supărare mare în cuplul Vîntu-Nedelcu. Schimbarea şefului Companiei Naţionale de Investiţii, omul lor în sistemul de stat, i-a lăsat fără o mulţime de contracte.
P.P.S. Am găsit la Roncea o informaţie care completează ştirea de ieri: Vîntu a împrumutat de la Patriciu 10.000.000 milioane de euro pe firma Blue Link Communications. Cea care deţine toate licenţele şi acţiunile de la RTV. Fiind un offshore, sunt convins că Vîntu a garantat cu acţiunile, care sunt acum în proprietatea lui Patriciu. Qed...
sursa http://www.danandronic.ro/Blog/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one