Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Mitrea: Voi candida la sefia PSD. Nu ma intereseaza alta functie

Mitrea: Voi candida la sefia PSD. Nu ma intereseaza alta functie

Senatorul PSD Miron Mitrea a anunţat astazi că va candida la preşedinţia PSD, urmând să-şi contureze platforma împreună cu echipa sa din care ar face parte Adrian Severin, Marian Sârbu şi fostul membru PSD Sorin Oprescu, numindu-l printre "bunii săi colaboratori" şi pe Cristian Diaconescu, anunta NewsIn.
Mitrea a facut anuntul astazi, la o dezbatere organizata de Institutul "Ovidiu Sincai" despre "Perspective ideologice pentru stanga romaneasca".

"Cristian Diaconescu, cu multă vreme în urmă, m-a întrebat dacă aş fi dispus, în cazul în care candidează, să-l sprijin. Şi eu am spus că da. Se pare că încă nu a luat această decizie, aşa că am să candidez eu. Sigur că o să candidez, nu este altă soluţie", şi-a anunţat Mitrea candidatura la funcţia de preşedinte al PSD, împotriva lui Mircea Geoană.

Senatorul PSD a spus că este interesat doar de funcţia de preşedinte PSD. "În niciun caz pentru alta decât cea de preşedinte, nu mă interesează nicio altă funcţie şi am văzut şi şmecheria lui Geoană, care am văzut-o pe piaţă, că aş fi negociat funcţia de preşedinte al Senatului cu Adrian Năstase. Nu mă interesează funcţia de preşedinte al Senatului, nu am de gând să ies la pensie", a mai comentat Mitrea.

Cât despre echipa pe care a reuşit să o strângă în jurul său, senatorul PSD a precizat că poate vorbi de oameni cu care lucrează în această perioadă pentru a pregăti materiale şi poziţii pentru congres. "Adrian Severin, Marian Sârbu, chiar şi Sorin Oprescu, am lucrat cu el în ultima vreme, şi alţi colegi", i-a enumerat Mitrea pe câţiva dintre apropiaţii lui. Întrebat dacă din această echipă fac parte şi Adrian Năstase sau Cristian Diaconescu, el a răspuns: "Şi domnul Diaconescu. Domnul Năstase este colegul meu şi am o relaţie foarte bună cu dânsul, dar nu facem parte astăzi din aceeaşi echipă".

În ceea ce-l priveşte pe Sorin Oprescu, Mitrea a amintit că primarul Capitalei ar fi afirmat public că "în anumite condiţii şi anumită formulă de conducere a partidului va fi dispus să se întoarcă".

De asemenea, Mitrea s-a arătat sceptic faţă de ideea lansată de Adrian Năstase pentru un mandat limitat la 2 ani pentru următoarea conducere centrală a PSD. "Aici am reţineri, pentru că dacă ne propunem să modificăm astfel încât să ai un nou congres chiar înainte de alegeri, nu cred că este soluţia cea mai bună. Eu am mers tot timpul, şi chiar pe statutul vechi am încercat să introduc ideea ca un mandat al conducerii partidului să fie până la sfârşitul unui ciclu electoral când, indiferent de rezultat, conducerea naţională şi locală să-şi depună mandatul urmând să aibă loc noi alegeri. Deci eu cred că un mandat mandat pentru următoarea conducere putem să-l socotim valabil sau valid până după alegerile parlamentare din 2012", a mai declarat Mitrea.
Diana Maria Spranceana
Sursa: ROL.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one