Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Mexicanul Carlos Slim Helu il depaseste pe Bill Gates in topul Forbes al celor mai bogati oameni din lume. Patriciu, Niculae si Tiriac, inclusi in top

Ziarul Financiar
11.03.2010 - 10:12

Pentru al treilea an consecutiv podiumul celor mai bogati oameni din lume realizat de revista Forbes s-a schimbat, prima pozitie fiind detinuta anul acesta de mexicanul Carlos Slim Helu, care intrerupe suprematia de 15 ani a fondatorului Microsoft, Bill Gates, cazut pe locul al doilea. Pe ultima treapta a podiumului se claseaza "oracolul din Omaha", miliardarul american Warren Buffet, proprietarul fondului de investitii Berkshire Hathaway.

Magnatul media Carlos Slim Helu a reusit sa-l depaseasca oficial pe Bill Gates, dupa ce alte clasamente ii conferea pozitia de lider inca de acum doi ani. Averea sa a urcat in ultimele 12 luni la 53,5 miliarde de dolari, cu 500 de milioane de dolari mai mult decat Gates. Warren Buffet, care a devenit deja celebru pentru abilitatea sa de a face bani in vreme de criza, are o avere de 47 de miliarde de dolari, in crestere cu 10 miliarde de dolari.
In topul celor mai bogati o mie de oameni din lume realizat anul acesta de Forbes sunt inclusi si trei romani. Dinu Patriciu se plaseaza pe pozitia 437, cu o avere estimata la 2,2 miliarde de dolari. Ioan Niculae si Ion Tiriac ocupa pozitiile 880 si 937 cu averi de 1,1 miliarde de dolari, respectiv 1 miliard de dolari
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one