Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Legea salarizarii unice. Joi: negocieri Guvern - sindicatele din Justitie si Aparare

Legea salarizarii unice. Joi: negocieri Guvern - sindicatele din Justitie si Aparare
de Carla Dinu HotNews.ro
Joi, 7 ianuarie 2010

Sindicatele din Justitie si cele din Aparare sunt asteptate, joi, la Ministerul Muncii, la negocierile cu reprezentantii Executivului pe tema Legii unice de salarizare. Vineri sunt programate la dialog si sindicatele din sistemul de invatamant, transmite Radio Romania Actualitati.

Desi actul normativ a intrat deja in vigoare la 1 ianuarie 2010, primele discutii s-au purtat miercuri, 6 ianuarie, cu sindicalistii din Sanatate. Acestia sunt nemultumiti de coeficientii de salarizare, dar si de faptul ca in week-end nu mai sunt platiti dublu, asa cum se intampla ca pana acum.

Modificarea Legii unice de salarizare vizeaza inscrierea categoriilor profesionale pe grilele de salarizare si stabilirea unei metodologii de aplicare a acestui act normativ pe fiecare institutie in parte.

sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one