Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Lăzăroiu: Termenul de graţie pentru Guvern este sfârşitul acestui an

22 mai 2010

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu susţine că "o evaluare realistă" a Cabinetului poate duce la concluzia că miniştrii sunt competenţi, dar că au existat "stângăcii de comunicare" şi, întrebat despre un "termen de graţie" care i s-ar acorda Guvernului, a indicat sfârşitul anului.

POLITIC
Oprea: Dacă măsurile de austeritate nu îşi ating scopul până la sfârşitul anului, Guvernul are o problemă 23:32
Lăzăroiu: Termenul de graţie pentru Guvern este sfârşitul acestui an 22:27
Lăzăroiu: Informaţiile date de directorul FMI, inexacte; FMI ceruse reducere 20% a sectorului bugetar 21:54
Senatul plăteşte peste 6 milioane de lei pentru cazarea senatorilor la hotel 20:22
Atanasiu despre măsurile Guvernului: Un asemenea program îl putea face şi Sexy Brăileanca 19:07
Premierul Emil Boc (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)
"O evaluare realistă a actulalului Cabinet eu cred că ne poate duce uşor la concluzia că avem miniştri competenţi. E adevărat că au fost foarte multe stângăcii de comunicare, de unde de multe ori s-a tras concluzia că oamenii ăştia nu ştiu pe ce lume sunt. Dar nu-i aşa, pentru că oamenii ăştia ştiu să-şi gestioneze foarte bine domeniile lor", a susţinut Lăzăroiu, vineri, la TVR1.

Potrivit lui Lăzăroiu, pe de altă parte, acestui Guvern trebuie să i se acorde şi anumite circumstanţe, pentru că s-a instalat de trei luni.

"Din momentul acesta începe testul adevărat, testul de competenţă şi testul de comunicare", a adăugat el, menţionând că Guvernul trebuie să convingă oamenii asupra necesităţii adoptării măsurilor de austeritate.

Întrebat dacă acest Guvern are "un termen de graţie", consilierul prezidenţial a răspuns: "Termenul de graţie ... sfârşitul acestui an, pentru că acest program de austeritate ar trebui să ţină până la 31 decembrie. Sigur, în paralel se vor lua măsuri de restructurare şi se poate reveni la salariile de acum, în funcţie de cât de mult se progresează cu restructurarea administraţiei şi cât de mult reuşeşte economia să-şi revină".
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one