Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Lăzăroiu: Antonescu se teme că ar putea fi presat de liberalii care vor să intre la guvernare

Lăzăroiu: Antonescu se teme că ar putea fi presat de liberalii care vor să intre la guvernare
1-martie-2010

Consilierul prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a declarat într-o discuţie cu cititorii Hotnews că liderul PNL, Crin Antonescu, se teme că liberalii care doresc intrarea la guvernare ar putea face la un moment dat presiuni astfel încât să fie forţat să demisioneze sau să accepte guvernarea cu PDL.

"Crin Antonescu ştie că în partid există în acest moment două curente (...) - cei care vor să intre la guvernare cu PDL şi cei care preferă opoziţia ", a explicat Lăzăroiu, adăugând că aceste curente sunt mai vizibile la baza partidului.

Potrivit lui Lăzăroiu, preşedintele PNL se teme că aceia care doresc intrarea la guvernare l-ar putea presa fie să demisioneze, fie să accepte guvernarea împreună cu PDL.

"Teama sa este că cei care doresc intrarea la guvernare ar putea la un moment dat să facă presiuni în aşa fel încât să fie forţat fie să demisioneze, fie să accepte guvernarea alături de PDL. Din acest punct de vedere, are nevoie de oameni loiali în Biroul Politic, de care să fie sigur că împărtăşesc acelaşi proiect", a spus Lăzăroiu.

De asemenea, consilierul prezidenţial a subliniat că există "nuanţe interesante" în discursul lui Ludovic Orban, fiind clar în opinia sa că Orban "îşi doreşte să alimenteze aşteptările celor care vor intrarea cât mai rapidă la guvernare, în opoziţie cu Crin Antonescu".

"O spune mai puţin tranşant decât Cataramă, dar încearcă marea cu degetul. Orban încearcă un discurs mai pragmatic şi vrea să arate că rolul preşedintelui de partid trebuie să fie mai curând acela de manager. Să vedem ce vor zice liberalii - mulţi dintre ei au propriile firme, s-ar putea să-i dea dreptate", a comentat Lăzăroiu.

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni, la RFI România, că este posibil ca până în 2012 să apară din nou varianta ca PNL să fie chemat la guvernare, precizând însă că "experienţa tristă" a colaborării cu PDL reprezintă un "handicap extrem de mare" pentru orice negociere.

Ludovic Orban precizează că el niciodată nu a respins din start orice posibilitate de a negocia participarea la guvernare.
sursa http://www.mediafax.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one