Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Iubitul Elenei Băsescu, Bogdan Ionescu, a renunţat la postul de la Paris

3 aprilie 2010

Iubitul Elenei Băsescu, Bogdan Ionescu, zis şi Syda, a renunţat la postul de secretar economic III la Ambasada României de la Paris. Într-un comunicat de presă, Ionescu anunţă că a fost supus unui "linşaj mediatic" şi că demisionează din funcţia ocupată la Ministerul Economiei.

Bogdan Ionescu, iubitul Elenei Băsescu, a anunţat că renunţă la funcţia ocupată în Ministerul Economiei. Înt-un comunicat de presă, Syda spune că "am fost supus unui linşaj mediatic" şi demisionează din postul de secretar economic III.

"Consider că imaginea pe care mi-au făcut-o diverse tabloide nu corespunde realităţii", spune Bogdan Ionescu în comunicatul trimis.

"Bogdan Ionescu a ocupat postul temporar vacant, aferent funcţiei publice de execuţie de expert asistent în urma unui concurs organizat in temeiul HG 611/2008 in data 25 februarie 2010 si anunţat conform prevederilor legale mai sus menţionate în Monitorul Oficial, partea a III-a, nr. 26 din 26.01.2010, în cotidianul România Libera din data de 27 ianuarie 2010, precum şi pe site-ul MECMA, unde se poate vizualiza şi în prezent", se arată în comunicat.

Posibilitatea organizării concursului, cu respectarea prevederilor art. 22 din OUG 34/2009 alineatul 2, a fost dată de plecarea din instituţie a unui număr de 7 angajaţi, funcţionari publici, care fie s-au transferat la cerere sau în interesul serviciului, fie au îndeplinit condiţiile de pensionare, fie au solicitat încetarea raporturilor de serviciu cu acordul părţilor, menţionează comunicatul, citat de Mediafax.

Bogdan Ionescu a îndeplinit toate condiţiile necesare pentru ocuparea postului, respectiv studii superioare de lungă durată, minimum un an vechime în specialitatea studiilor necesare ocupării funcţiei publice şi cunoaşterea a doua limbi străine de circulaţie internaţională.

Ionescu a fost numit, în urma unui concurs la care a participat în 22 martie, secretar economic III la Ambasada României la Paris.

Biroul de Presă al Ministerului Economiei, citat de Mediafax, a confirmat că Bogdan Ionescu a obţinut postul în urma concursului din data de 22 martie. În plus, comunicatul de presă postat pe site-ul Ministerului Economiei nu infirmă că Ionescu a devenit angajatul instituţiei începând cu data de 5 martie.

În 2007, Bogdan Ionescu a deţinut pentru scurt timp funcţia de consilier ministerial la Ministerul Integrării, condus pe atunci de democrat-liberala Anca Boagiu.

Bogdan Ionescu, alias Syda, şi Elena Băsescu formează un cuplu de aproape un an.
sursa http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one