Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ioan Ghise PNL: DNA trebuia sa justifice de ce trebuie arestat Voicu

24 martie 2010


Okazii.ro
Liberalul Ioan Ghise a declarat miercuri, in plenul Senatului, ca DNA nu a oferit probe clare ale faptului ca senatorul Catalin Voicu trebuie arestat.

"In opinia mea, DNA in mod gresit si chiar grav ne-a dat sa vedem continutul dosarelor, 12 la numar, ceea ce ar fi trebuit sa cunoasca doar procurorul. (...) DNA trebuie sa justifice de ce trebuie arestat Voicu. Nu este nicio proba care sa justificie acest lucru", a sustinut Ghise.

Ghise s-a aratat nemultumit de faptul ca senatorii acum trebuie sa se pronunte daca Voicu este un pericol public si trebuie arestat.

Catalin Voicu, luat cu ambulanta de la Senat

Liberalul sustine ca ar fi trebuit sa i se organizeze un flagrant lui Catalin Voicu si ca atunci lucrurile ar fi stat cu totul altfel.

"Din punct de vedere al cronologiei evenimentelor, Voicu a fost ascultat incepand cu iulie 2009. In septembrie, se cunostea ca urmeaza sa se intalneasca cu un trimis al lui Casuneanu. Daca s-ar fi facut flagrant, ar fi putut fi retinut pe loc. Nu s-a petrecut acest lucru", a mai spus Ghise.

Senatorii dezbat cazul Voicu si urmeaza sa voteze cererea de arestare formulata de DNA in cazul sau. Senatorul PSD Catalin Voicu s-a prezentat, miercuri, la grupul PSD din Parlament, insa i s-a facut brusc rau si a fost luat cu ambulanta.

Problemele de sanatate ale lui Catalin Voicu sunt reale, sustin medicii

Stenogramele din dosarul Voicu, aparute in presa, dupa ce dosarul a fost studiat la Comisia juridica, arata ca senatorul, acuzat de trafic de influenta, avea relatii cu numeroase personaje din lumea politica, dar si cu magistrati, printre care si judecatori de la ICCJ.
sursa http://www.ziare.com
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one