Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

comenteaza si fa-ti cruce

Creat 12/31/2009 00:41:04 | Ultima modificare 12/19/2013 20:23:42
MANIPULAREA
Romani,treziti-va!Nu va lasati dusi de zgarda din mana lui CHIRIEAC,S.R.STANESCU,URSU,PATRASCU sau petrescu,nu m-a interesat numele lui ci atitudinea de boicotare a celor care nu-lservesc pe VANTU si interesele lui(lor).Acesti SLUGOI,trebuie marginalizati,cu ridiculizarea se servesc singuri,iar pe strada,daca-i intalnim,sa le trimitem un "scuipat intre ochi nu anti-deochi".
Sa stiti,ca ne-au furat revolutia si NE_AU OMORAT COPIII,cu astfel de manipulatori.Nici PROTV,nici TVR nu au fost impartiale,dar nu au coborat chiar asa de jos.
Acum,inainte de anul nou,eu va urez,celor care slujiti mafiotii,ca DOMNUL SA VA ADUCA IN NOUL AN,TOT CEEA CE ADUCETI VOI,POPORULUI ROMAN!=minciuna,sfidarea,delapidarea si impertinenta ajunsului!
Scris de roman onest
Acces utilizator: Adresa email  Parolă  Înregistrare
:-):-D:-D:-P:-O:-(:-B:-/:-o;-)B-):-X>-)]-|[-][-]love
Trimite ca și anonim - Nume:
Adresa email:
Scrieţi codul de control "2126":
 
Howdy, nice we&X62;-site you haѵe got in here.
&X48;οwdy, nice web-site you have got in here.


my pa&X67;e - Physiotherapy Courses
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one