Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Guvernul a decis declasificarea a peste 7.000 file secretizate privind Revolutia din 1989

Guvernul a decis declasificarea a peste 7.000 file secretizate privind Revolutia din 1989
Rl online
Joi, 11 Februarie 2010
Guvernul a decis, in sedinta de miercuri, la solicitarea Ministerului Apararii Nationale, sa declasifice mai multe documente privind Revolutia din decembrie 1989, acte care vor fi publicate in Monitorul Oficial, a declarat agentiei Mediafax secretarul general al Guvernului, Daniela Andreescu.

"La solicitarea Ministerului Apararii Nationale, Guvernul a desecretizat, prin hotarare, mai multe acte privind Revolutia din decembrie 1989. Atat hotararea de guvern, cat si documentele desecretizate vor fi publicate in Monitorul

Oficial", a declarat seful SGG.

Si ministrul Apararii, Gabriel Oprea, a declarat agentiei Mediafax ca hotararea de declasificare a documentelor a fost aprobata de Guvern, precizand ca actele includ peste 7.000 de file privind Revolutia din decembrie 1989.

MApN a precizat, intr-un comunicat transmis Mediafax, ca Guvernul a aprobat, in sedinta de miercuri, o hotarare pentru declasificarea unor informatii secrete de stat emise de Ministerul Apararii Nationale, ca urmare a faptului ca dezvaluirea acestora nu mai poate prejudicia siguranta nationala, apararea tarii,
ordinea publica ori interesele persoanelor de drept public sau privat.

MApN precizeaza ca astfel au fost declasificate 7617 file din documente cu nivel de clasificare "secret de stat" emise de Ministerul Apararii Nationale.

Potrivit hotararii, institutiile si autoritatile publice care au in gestiune copii ale acestor documente vor lua masuri in consecinta, conform legii, explica MApN.

Ministerul Apararii Nationale a comunicat, luni, la solicitarea Mediafax, ca face demersurile legale necesare pentru declasificarea informatiilor clasificate secret de stat in legatura cu Revolutia din decembrie 1989, dupa ce, la 15 ianuarie, a declasificat 1.989 de documente continand 2.684 de file referitoare la Revolutie.
sursa http://www.romanialibera.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one