Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Grevă la Metrorex şi RATB pe 1 iunie

25 mai 2010

Angajaţii Metrorex vor intra în greva la 1 iunie, anunţă Agerpres. Angajaţii RATB, care asigură transportul de suprafaţă în Bucureşti, vor intra în grevă în aceeaşi zi, adaugă RTV.

Protestul la metrou urmează să aibă loc în intervalul orar 04 - 16 sau chiar 04 - 18. Reprezentanţii sindicatelor din Metrorex spun că ziua de grevă va fi un semn de solidaritate faţă de ceilalţi bugetari.
Totodată, va fi analizată posibilitatea intrării în grevă pe perioadă nedeterminată, începând cu 31 mai, dacă salariile angajaţilor Metrorex vor fi micşorate cu 25%, măsura anunţată de Guvern pentru toate categoriile de bugetari.
Anunţul a fost făcut de preşedintele Uniunii Sindicatelor Libere din Metrou (USLM), Ion Rădoi.
Şi la Metrorex, şi la RATB
Dacă şi angajaţii RATB vor intra în grevă la 1 iunie, întreg transportul în comun din Bucureşti va fi suspendat.
"Este posibil să asigurăm o treime din transport în ziua protestului sau să facem greva doar câteva ore”, a spus Vasile Petrariu, lider sindical la RATB.
Pe lângă angajaţii Metrorex, CFR şi TAROM au anunţat că vor declanşa greva generală la 31 mai, dacă salariile angajaţilor vor fi reduse cu 25%.
sursa http://www.evz.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one