Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Gheorghe Marmureanu: Nu se pune problema unui cutremur mare in Romania in perioada urmatoare

Gheorghe Marmureanu: Nu se pune problema unui cutremur mare in Romania in perioada urmatoare de D.G. HotNews.ro Sâmbătă, 26 decembrie 2009, 17:42 Actualitate | Esenţial Directorul Institutului de Fizica a Pamantului, Gheorghe Marmureanu, a declarat sambata la Realitatea TV ca, in perioada urmatoare, nu trebuie sa ne asteptam la un cutremur de mari proportii in Romania. Marmureanu a explicat ca "in perioada urmatoare de timp, nu vom putea avea cutremure puternice in Vrancea", pentru ca urmatorul seism de proportii va fi unul de "adancime" iar energia necesara pentru aceasta "se acumuleaza foarte gre"'. 'La aceasta ora, Vrancea nu este incarcata mai mult de 40-50 la suta", a precizat directorul IFP. Marmureanu afirma, de asemenea, ca datorita aparaturii existente, miscarile tectonice pot fi monitorizate foarte bine, fara insa a se previziona"ora, ziua sau magnitudinea" cutremurului. El a spus ca in perioada urmatoare un eventual cutremur mai semnificativ nu ar depasi 6,5 grade. sursa http://www.hotnews.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one