Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Geoană: Am fost în vacanţă în Florida, cu nişte prieteni, nu m-am întâlnit cu Patriciu

Geoană: Am fost în vacanţă în Florida, cu nişte prieteni, nu m-am întâlnit cu Patriciu
Preşedintele PSD, Mircea Geoană,a declarat, miercuri, la Realitatea Tv, că a fost plecat în vacanţă în sudul Statelor Unite, în Florida, împreună cu nişte prieteni, negând, totodată, că s-ar fi întâlnit cu Dinu Patriciu.
" Am fost în sudul Statelor Unite, în Florida, pentru câteva zile şi împreună cu o familie de prieteni am făcut o mică excursie în zona respectivă . Am încercat să mă duc la căldură, în Florida nu era aşa de cald, din păcate a fost un frig cumplit în America în perioada asta", a spus Geoană despre vacanţa sa.

El a infirmat, totodată, că s-ar fi întâlnit, în această vacanţă, cu Dinu Patriciu.

"Nu m-am întâlnit cu Dinu Patriciu. Înţeleg că este undeva prin Caraibe, pe nu ştiu unde. E foarte bine şi sper să vină sănătos de acolo. Nu m-am întâlnit cu dânsul. Astfel de mici intoxicări apar cu zecile pe zi", a spus Geoană.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one