Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Florin Chilian, condamnat la un an şi zece luni de închisoare cu suspendare

2 martie 2010

Folkistul Florin Chilian a fost condamnat de Judecătoria Cluj la un an şi zece luni de închisoare cu suspendare, în procesul în care este acuzat de consum de alcool la volan.

Decizia poate fi atacată cu apel în zece zile.

Cântăreţul Florin Chilian a fost trimis în judecată pentru că, în urmă cu aproape patru ani, ar fi condus, în stare de ebrietate, o maşină şi ar fi provocat un accident rutier soldat cu pagube materiale.

Procurorul a cerut condamnarea la închisoare a lui Florin Chilian, pentru conducere sub influenţa alcoolului, cu o alcoolemie de 1,35 la mie şi declaraţii mincinoase.

Pe de altă parte, avocatul lui Chilian a cerut achitarea acestuia şi a pledat pentru o amendă administrativă. Potrivit acestuia, Florin Chilian nu a condus maşina, ci aceasta i-a fost furată din faţa hotelului.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj l-au trimis în judecată pe Chilian pentru infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice, primul termen în dosar fiind în aprilie 2008.

Potrivit rechizitoriului, în noaptea accidentului, Chilian le-a povestit poliţiştilor că el este autorul, dar fără a da declaraţii în scris, pentru ca ulterior să declare că maşina i-a fost sustrasă de "autori necunoscuţi, care au provocat accidentul".

Deoarece Chilian ar fi propus, în cursul urmăririi penale, audierea unui martor în privinţa relatării căruia există suspiciuni, Parchetul s-a sesizat din oficiu şi pentru infracţiunea de mărturie mincinoasă în cazul cântăreţului.

De asemenea, procurorii s-au sesizat din oficiu şi îl cercetează pe Chilian pentru ultraj, în urma ameninţării cu moartea a unui poliţist, precum şi pentru tulburarea liniştii publice.

Ana Maria Georgescu este şi ea cercetată pentru mărturie mincinoasă, deoarece "în cursul ascultării sale ca martoră în prezenta cauză nu a spus organelor judiciare tot ce ştia în legătură cu împrejurările esenţiale despre care a fost expres întrebată", se mai preciza în rechizitoriu.
sursa http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one