Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Emil Boc: Am aprobat Bugetul pe 2010. Toate taxele si contributiile sociale raman neschimbate

Emil Boc: Am aprobat Bugetul pe 2010. Toate taxele si contributiile sociale raman neschimbate

de Ionut Baias HotNews.ro
Miercuri, 23 decembrie 2009, 16:19 Actualitate | Politic

Cabinetul Boc - decembrie 2009
Foto: Agerpres
 documente
(23 Dec 2009) PDF, 125KB
Guvernul a aprobat, miercuri seara,  proiectul de buget pe 2010, a anuntat premierul Emil Boc la finalul sedintei de Guvern. Premierul a mai declarat ca vom avea o usoara crestere economica in 2010 si ca vor ramane neschimbate pentru la anul TVA-ul, Cota unica de impozitare si contributiile la asigurarile sociale.

O inflatie de 3,7% si o crestere a contributiei la fondul de pensii private sunt alte masuri anuntate de noul guvern pentru 2010.

De asemenea nu se va impozita profitul reinvestit.

La anul se va ridica contributia la fondul de pensii private. Valoarea punctului de pensie pentru 2010 va ramane neschimbata, in timp ce pensia minima va fi majorata cu rata inflatiei. Pensia medie va avea o crestere nominala de 2,2%.

Premierul si-a mai exprimat speranta ca Bugetul de Stat sa fie aprobat pana la mijlocul lunii ianuarie.
sursa ; http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one