Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Emil Boc: 2010 va fi anul in care va trebui sa facem ceea ce trebuie si mai putin ceea ce ne place

Emil Boc: 2010 va fi anul in care va trebui sa facem ceea ce trebuie si mai putin ceea ce ne place
de A.N. HotNews.ro
Joi, 31 decembrie 2009, 15:11 Actualitate | Politic


"Anul 2010 va fi anul in care va trebui sa facem ceea ce trebuie si mai putin ceea ce ne place", a declarat premierul Emil Boc, aflat joi in vizita la Centrul de Ingrijire si Asistenta Cluj. Intr-o declaratie citata de Mediafax, Boc a afirmat ca isi doreste pentru anul 2010 sa poata face, impreuna cu colegii din Guvern, tot ceea ce ii sta in putinta pentru ca Romania sa iasa din criza economica si fiecare roman sa o duca mai bine.

"Incheiem un an economic extrem de greu, poate cel mai greu din ultimii 60 de ani si, cu siguranta, cel mai greu de dupa Revolutie. Intram intr-un an 2010 care, chiar daca va fi inca dificil, totusi va fi mai bun decat 2009, pentru ca vom avea crestere economica si impreuna, prin munca, solidaritate, lege si eliminarea risipei si prin munca politicienilor, speram sa ducem Romania acolo unde toti romanii asteapta, unde sa aiba acces la demnitate, prosperitate si la acea zi de maine fara griji si cu multa speranta", a afirmat Emil Boc.

Premierul a precizat ca Guvernul va lua, in noul an, o serie de masuri de relansare economica: "Anul 2009 a fost cu un deficit de 7,3 la suta, iar 2010 va fi cu un deficit de 5,9 la suta. Va fi un buget mai mic sub aspectul deficitului si inseamna ca va trebui sa facem economii acolo unde este risipa si sa dam mai multi bani acolo unde ne aduc locuri de munca, in infrastructura, in investitii si in dezvoltarea tarii. Anul 2010 va aduce si alte masuri de stimulare a mediului de afaceri, a intreprinderilor, a patronilor care angajeaza someri, astfel incat, fructificand cresterea economica de 1,3 la suta prevazuta in buget, sa ne aduca siguranta locului de munca si modernizarea tarii".

"Anul 2010 va fi anul in care va trebui sa facem ceea ce trebuie si mai putin ceea ce ne place. Daca nu luam masuri corecte pentru 22 de milioane de romani, vom ramane in continuare o tara disproportionata ca dezvoltare, care nu-si aranjeaza cum trebuie resursele, care isi mentine privilegiile, iar orice reducere de personal se va face pe baza standardelor de cost", a spus Boc, care a adaugat ca isi doreste pentru anul 2010 sa poata face, impreuna cu colegii din Guvern, tot ceea ce ii sta in putinta pentru ca Romania sa iasa din criza economica si fiecare roman sa o duca mai bine.

Emil Boc isi va petrece Revelionul in Piata Avram Iancu din Cluj-Napoca si va participa la o petrecere organizata de PDL Cluj la o cabana de langa Cluj-Napoca.
sursa : http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one