Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Elena Udrea în costum de baie i-a făcut pe belgieni să exclame: „Vive le tourisme en Roumanie”

Ministrul Turismului revine în presa internaţională:

Elena Udrea în costum de baie i-a făcut pe belgieni să exclame: „Vive le tourisme en Roumanie"

de Raul FLOREA | 07 IANUARIE 2010

Câteva cadre ce scot în evidenţă decolteele generoase ale Elenei Udrea, precum şi o fotografie în care aceasta este surpinsă pe malul mării, echipată în costum de baie, au adus faima ministrului român al turismului şi în Belgia. "Vive le tourisme en Roumanie!" este titlul prin care cel mai citit portal belgian descrie situaţia creată de numirea Elenei Udrea în guvernul de la Bucureşti. "O alegere sexy care nu i-a fericit pe toţi", titrează tabloidul 7sur7, despre demnitarul român, considerând că "guvernul a mizat mai degrabă pe strălucire pentru a relansa turismul". Un capitol special este dedicat de către belgieni legăturii dintre politică şi afaceri a familiei Elenei Udrea.

În intertitlul "Un soţ nu foarte curat", tabloidul spune că: "În mod evident, intrarea în politică a Elenei Udrea nu a bucurat pe toată lumea. Cu atât mai mult cu cât soţul său, Dorin Cocoş, este suspectat că s-ar fi folosit de relaţiile politice pentru a-şi spori afacerile". Udrea nu este la prima sa apariţie în presa din Occident. Luna trecută, aceasta a fost subiectul revistei italiene "Gente" care a titrat "O blondă- ministru de 3 miliarde de euro", susţinând că "românca Elena Udrea, ex-model, a fost învestită cu gestionarea banilor de la Uniunea Europeană". Britanicii au luat-o , de asemenea, în vizor. Sub titlul: "Da doamnă ministru, aveţi portofoliu mare!", cotidianul The Sunday Times notează că cea pe mâna căreia i-a fost încredinţat bugetul Dezvoltării, construcţiilor şi turismului, s-a remarcat până acum, prin apariţiile în postura de model pentru revistele glossy.

În replică, Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului respinge informaţiile apărute în prea străină, făcând public un comunicat în care se arată că: "Articolul conţine o serie de minciuni şi calomnii de natură de a aduce prejudicii de imagine ministrului Elena Udrea. Aşa cum v-am mai comunicat, ministrul nu a pozat în lenjerie provocatoare, nu a gestionat fonduri publice suspecte în favoarea preşedintelui, nu a atribuit şi nu a fost acuzată că ar fi atribuit contracte prietenilor soţului său".

raul.florea@gandul.info
Ps:Buna reclama - Moca,Bravo.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one