Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Elena Udrea, atacata murdar de oamenii lui Soros si Vintu

Scris de Victor Roncea
Detractorii de serviciu ai Romaniei, Alina Mungiu si Dan Tapalaga, isi exhiba frustrarile pe plan european lovind prin ricoseu la Traian Basescu

Innebunita de furie ca nu a reusit sa se infliltreze pe listele PD-L la europarlamentare, ca sa actioneze impotriva Romaniei chiar de la Bruxelles si Strasbourg, Alina Mungiu, frustratul personaj cu origini sovietice, care poarta si prenumele Tatiana si numele sotului sau de forma, Pipiddi, o ataca din nou pe Elena Udrea, dupa ce si-a consumat o parte din munitia otravita pe Elena Basescu, fiica presedintelui. Impostoarea care a confiscat numele Societatii Academice Romane pentru un ONG de buzunar a reusit sa-si arunce tentaculele in presa occidentala, care, super-profesionista, nu s-a obosit sa solicite si pozitia celei atacate. Politoloaga lui Soros este secondata de deontologul de buzunar al lui Vintu, Dan Tapalaga, interlocutor-spalator al mogulului de Delta si un detractor visceral al Elenei Basescu in perioada alegerilor europarlamentare. Cei doi recidivisti in civil au gasit un nou prilej de exhibitionism european prin atacarea triviala a Elenei Udrea.
Este vorba despre un articol aparut in gazeta de la Bruxelles EUobserver (Controversial minister to oversee EU funds in Romania), reverberat de agenţia UPI (Controversial Romania pick alarms EU - care preia din EUobserver) şi articolul din Sunday Times ( Yes, minister, you have a big portfolio - o ciorba amestecata din cele doua articole, reincalzita dupa cinci zile de la fabricarea "stirii").
Mass-media românească mogulizata nu a catadicsit să redea integral dreptul la replica al ministrului, publicând doar fragmente şi interpretari proprii ale mesajului original, observa independentii on-line.
Câteva observaţii se impun, atrage atentia blogul Prioritate de Dreapta: articolul din EUobserver a fost scris de Valentina Pop, aceeaşi jurnalista care a mai scris la fostul Cotidianul si la Romania libera - ziare aflate sub influenta grupurilor din siajul lui Soros, la cel din urma prestand si Alina Tatiana Mungiu Pippidi; agenţia UPI face parte din holdingul News World Communications, proprietate a lui Sun Myung Moon, coreean, "pastorul-şef" al sectei "Bisericii Unificării"; iar Sunday Times este proprietatea controversatului magnat media Rupert Murdock, conectat la grupurile mafiote patronate de Soros si Mark Rich. Autorul articolului din Times, un anume Bojan Pancevski, este de fapt corespondent de Bruxelles, locatie unde a interactionat amiabil cu Valentina Pop, pe care o regasim intr-unul din nenumaratele apeluri ale "intelectualilor", printre listacii de profesie, chiar alaturi de sotul de forma al Alinei Mungiu, Andrei Pippidi.
Prezentam in continuare dreptul la replica al ministrului Elena Udrea ignorat sau ridiculizat de presa oligarhilor Vintu-Voiculescu-Patriciu.

Colportoarea Mungiu

“Cele trei articole la care fac referire sunt: “Controversial minister to oversee EU funds in Romania”, publicat in 22.12.2009 in EUobserver; “Controversial Romania pick alarms EU”, publicat in 23.12.2009 de agentia UPI; “Yes, minister, you have a big portfolio” publicat in 27.12.2009 de The Sunday Times.
Articolele au cel puţin un punct comun, şi anume declaraţii ale Alinei Mungiu-Pippidi, prin care aceasta apreciază drept scandaloasă desemnarea mea ca ministru al dezvoltării regionale şi turismului. Tot doamna Mungiu-Pippidi face afirmaţii calomnioase legate de afacerile soţului meu şi, în acest context, de relaţia mea cu preşedintele României.
Este regretabil ca domnia sa, din poziţia pe care o deţine, să transforme o vendetă personală în subiect al unor ştiri ce afectează nu doar imaginea mea, ci şi a României la nivel internaţional. Pe această cale, îi cer doamnei Mungiu-Pippidi să nu abdice de la standardele academice care au consacrat-o, să lase la o parte resentimentele pe care le are faţă de mine şi, atunci când face aprecieri la adresa activităţii mele publice, să se raporteze la fapte reale, nu la zvonuri fără niciun suport.
Precizez că soţul meu nu a avut niciun fel de avantaje pe seama funcţiilor publice pe care le-am deţinut şi că nu a avut niciodată acces privilegiat la fonduri publice, în ciuda afirmaţiilor din articolele amintite.
Referitor la acuzaţiile formulate la adresa mea de comisia alcătuită din parlamentari ai opoziţiei, este deja de notorietate că procurorii au infirmat respectivele acuzaţii, dispunând neînceperea urmăririi mele penale. Subliniez şi că niciodată nu am fost acuzată de fapte de corupţie, aşa cum eronat se afirmă în articolele menţionate mai sus. Nici chiar comisia Orban nu a făcut astfel de acuzaţii.
În ceea ce priveşte gestionarea fondurilor europene, cu bună credinţă şi cu profesionalism am făcut deja acest exerciţiu în calitate de ministru al turismului. Am reuşit o rată bună de contractare şi de absorbţie în domeniul major de intervenţie 5.3 din Programul Operaţional Regional ”Promovarea potenţialului turistic şi crearea infrastructurii necesare în scopul creşterii atractivităţii României ca destinaţie turistică”, Ministerul Turismului fiind organism intermediar de implementare a programelor pe acest domeniu.
De asemenea, menţionez că nu am pozat niciodată în lenjerie intimă (in Times se afirma ca "a pozat in bikini" - nota red) şi am fost surprinsă să constat că presa română a preluat astfel de informaţii, deşi se ştie foarte clar că este vorba de o minciună.
Având în vedere cele de mai sus, solicit tuturor redacţiilor româneşti care au preluat informaţii eronate din presa internaţională să le corecteze şi să publice punctul meu de vedere.
Nu visez un tratament preferenţial din partea presei române, doresc doar echidistanţă şi obiectivitate în relatarea aspectelor legate de acţiunile mele care vizează interesul public. Cer, aşadar, presei române, să fie la fel de exigentă cu ea însăşi pe cât este de exigentă cu ministrul dezvoltării regionale şi turismului.
Vă informez pe această cale că m-am adresat cu un drept la replică redacţiilor EUobserver, UPI şi The Sunday Times”, semnează Elena Udrea, Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului.
sursa http://www.curentul.ro/

ce crezi ?

Creat 12/30/2009 07:54:18 | Ultima modificare 08/23/2012 21:56:43
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one