Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Drumuri blocate si scoli inchise din cauza ninsorilor si a viscolului

Drumuri blocate si scoli inchise din cauza ninsorilor si a viscolului
de R.P. HotNews.ro
Marţi, 9 februarie 2010, 8:40

Avertizarile meteorologice cod portocaliu si galben de ninsoare si viscol au fost ridicate luni seara de meteorologi, care au avertizat insa ca va mai ninge si va fi vant in judetele Tulcea, Constanta, Ialomita si Calarasi. Din cauza viscolului si a ninsorilor, circulatia rutiera a fost intrerupta pe mai multe drumuri nationale. Tot din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, scolile si gradinitele raman inchise si marti, in 13 judete si in Bucuresti.

Drumurile nationale pe care circulatia este intrerupta, potrivit centrului InfoTrafic:
in judetul Buzau: DN 22 Ramnicu Sarat – Braila, DN2B Buzau – Braila(traficul este intrerupt pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5t) si DN2C Costesti – Padina;
in judetul Vrancea: DN 23B Maicanesti – Ciorasti;
in judetul Teleorman: DN51A Zimnicea – Piatra, DN65E Rosiori de Vede – Furculesti, DN65A Turnu Magurele – Rosiori de Vede;
in judetul Galati: DN24D in zona Craiesti;
in judetul Calarasi: DN3 Lehliu – Calarasi, DN41 Oltenita – Daia.
Autostrada A2 ramane inchisa pe segmentul Bucuresti – Drajna.

Conducatorii auto sunt sfatuiti sa se informeze despre situatia traseului pe care urmeaza sa se deplaseze, accesand pagina de internet a Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania sau, pentru detalii, apeland numarul de telefon 021/9360( Comandamentul Central de Iarna).

Scolile si gradinitele raman inchise marti, in 13 judete si Bucuresti

Ministerul Educatiei a decis ca prescolarii si elevii de gimnaziu din opt judete si din Capitala sa nu mearga la cursuri, marti, iar orele vor fi suspendate, partial, la unele unitati de invatamant in alte cinci judete. Din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, cursurile pentru elevii din invatamantul prescolar si clasele I - VIII raman suspendate partial in judetele Arges (o scoala), Buzau (56 de scoli), Constanta (doua scoli), Dambovita (opt scoli) si Olt (patru scoli), transmite Mediafax.

In judetele Braila, Calarasi, Galati, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman, Ilfov si in municipiul Bucuresti nu se vor tine cursuri in niciuna dintre unitatile de invatamant prescolar, primar si gimnazial. In judetele Braila, Galati, Teleorman, Ialomita, Ilfov si Prahova exista si unitati de invatamant liceal in care nu se vor desfasura activitati didactice.

sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one