Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Dreptul de a fi ales

Dreptul de a fi ales
de Dan Selaru Romania obiectiva
Duminică, 3 ianuarie 2010, 10:02 Actualitate | Opinii

ARTICOLUL 37
(1) Au dreptul de a fi alesi cetatenii cu drept de vot care indeplinesc conditiile prevazute in articolul 16 alineatul (3), daca nu le este interzisa asocierea in partide politice, potrivit articolului 40 alineatul (3).

(2) Candidatii trebuie sa fi implinit, pana in ziua alegerilor inclusiv, varsta de cel putin 23 de ani pentru a fi alesi in Camera Deputatilor sau in organele administratiei publice locale, varsta de cel putin 33 de ani pentru a fi alesi in Senat si varsta de cel putin 35 de ani pentru a fi alesi in functia de Presedinte al Romaniei.

ARTICOLUL 16
...

(3) Functiile si demnitatile publice, civile sau militare, pot fi ocupate, in conditiile legii, de persoanele care au cetatenia romana si domiciliul in tara. Statul roman garanteaza egalitatea de sanse intre femei si barbati pentru ocuparea acestor functii si demnitati.

Constitutia Romaniei

Curtea Constitutionala are obligatia sa-i permita lui Remus Cernea sa candideze pentru Camera Deputatilor. In cazul in care nu o sa-i permita suntem deja intr-o dictatura a clasei politice. Aceasta a luat in stapanire Statul si a inchis pentru restul cetatenilor usa spre functiile publice.

Situatia este intolerabila si n-am auzit niciun politician luand apararea drepturilor lui Remus Cernea, in primul rand Traian Basescu. E vorba de principiu nu de persoana. Reforma Statului ar trebui sa inceapa cu respectarea drepturilor cetatenilor.

Pare o gluma eliminarea unui candidat fara sanse. Nu e! E esenta democratiei siluita cu buna stiinta. Asa incepe orice opresiune, prin incalcari "legale" ale drepturilor cetatenesti.
SURSAhttp://romaniadeieri.blogspot.com/

comenteaza

Creat 01/03/2010 17:36:55 | Ultima modificare 01/03/2010 17:39:38
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one