Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

DNA cere arestarea senatorului Catalin Voicu

9-martie-2010

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) a trimis Ministerului Justitiei cerere de aviz pentru arestarea senatorului PSD Catalin Voicu. Ministerul o va trimite mai departe in Parlament, potrivit procedurii legale in cazul unui senator sau deputat.

Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie a inaintat ministrului Justitiei, Catalin Predoiu, solicitarea de a sesiza Parlamentul Romaniei - Senatul, pentru a cere incuviintarea arestarii senatorului Catalin Voicu, se arata intr-un comunicat al DNA de marti.

Senatorul PSD Catalin Voicu, ridicat de pe strada si audiat la DNA

Social democratul este acuzat de trafic de influenta in forma continuata, fals in inscrisuri sub semnatura privata, participatie improprie la infractiunea de fals intelectual la legea contabilitatii, in legatura cu fapte de coruptie, in forma continuata.

Catalin Voicu l-a sunat pe Geoana sa-i spuna ca fost retinut de DNA

Potrivit DNA, in perioada iulie - septembrie 2009, Catalin Voicu a primit de la un om de afaceri, in doua transe, sumele de 250.000 lei (echivalentul a 60.000 euro) si 200.000 euro, in schimbul interventiei pe langa magistrati din cadrul Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in vederea adoptarii unei solutii favorabile societatii comerciale la care omul de afaceri era asociat.

De asemenea, in luna august 2009, Catalin Voicu, a pretins si primit de la un alt om de afaceri suma de 119.000, RON in schimbul promisiunii ca va interveni pe langa politisti din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti pentru a-i determina sa propuna o solutie favorabila intr-un dosar in care acesta era cercetat pentru fapte de natura penala. Pentru a disimula faptele de coruptie, Catalin Voicu si cumparatorul de influenta au intocmit documente financiar contabile care atesta imprejurari nereale.

Costel Casuneanu, urmarit penal de DNA in cazul Catalin Voicu (VIDEO)

Judecator de la Inalta Curte, urmarit penal in cazul Catalin Voicu

Catalin Voicu mai este acuzat ca in a doua jumatate a anului 2009 a cerut unor persoane cu influenta in sfera politica sa ii acorde sprijin politic in ocuparea unei functii in Guvernul Romaniei, in schimbul interventiilor sale pe langa magistrati din cadrul Tribunalului Bucuresti si ai Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in vederea pronuntarii unor hotarari favorabile in care respectivele persoane aveau interese.

De asemenea, Catalin Voicu a pretins unei persoane foloase patrimoniale constand in facilitarea obtinerii pentru firme aflate in sfera sa de interes a unor contracte de achizitii publice la autoritati contractante din judetul Constanta, mai precizeaza DNA in comunicat.

Catalin Voicu cere sa i se ridice restrictia de a parasi Capitala

La data de 10 decembrie 2009, fata de Catalin Voicu s-a dispus urmarirea penala, iar la data de 11 decembrie 2009 s-a pus in miscare actiunea penala sub aspectul savarsirii a doua infractiuni de trafic de influenta.

Catalin Voicu s-a prezentat luni la DNA pentru a da declaratii

Ulterior, la data de 22 ianuarie 2010, respectiv la 11 februarie 2010 si 12 februarie 2010, cercetarile au fost extinse, fiind dispusa urmarirea penala fata de Catalin Voicu si sub aspectul celorlalte infractiuni sus mentionate in cererea de incuviintare a arestarii preventive, se mai arata in comunicatul DNA.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one