Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Directorul general ANL a fost demis de către ministrul Elena Udrea

Directorul general ANL a fost demis de către ministrul Elena Udrea

Directorul general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe (ANL), Jean Vraciu, a fost demis astăzi din funcţie de către ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT), Elena Udrea.

Totodată, Elena Udrea a decis anularea procedurii de achiziţie de către ANL a unor autoturisme de teren, potrivit unui comunicat trimis astăzi de minister.
Elenei Udrea şi-a motivat decizia prin faptul că "într-un an caracterizat de constrângeri financiare, ministerul nu îşi permite achiziţii extravagante".

"Ministrul Udrea şi-a propus să continue şi să accelereze, în 2010, proiectele de investiţii în infrastructură demarate anii trecuţi, achiziţia de autoturisme de teren neregăsindu-se între priorităţile ministerului. În acest context, accelerarea construcţiei de locuinţe ANL pentru tineri anunţată de ministru presupune şi diminuarea costurilor administrative ale Agenţiei".

Agenţia Naţională pentru Locuinţe a lansat, în 6 ianuarie 2010, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, procedura de achiziţie a unui număr de trei vehicule de teren, la o valoare estimată de 124.000 euro. Procedura a fost anulată în 13 ianuarie, din dispoziţia ministrului Elena Udrea, în vederea redistribuirii fondurilor alocate şi stabilirii altor priorităţi de utilizare a acestora.

ANL se află sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului. Fost senator PDL de Vrancea, Jean Vraciu a fost numit director al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe la începutul lunii octombrie a anului trecut.

sursa http://www.adevarul.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one