Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Dacian Ciolos este printre putinii comisari care obtin atata sustinere in comisie

Comisia si-a dat avizul in unanimitate. Dacian Ciolos este printre putinii comisari care obtin atata sustinere in comisie
de Anne-Marie Blajan HotNews.ro
Vineri, 15 ianuarie 2010, 15:33 Actualitate | Comisar European

Audierea lui Dacian Ciolos a fost un succes, a fost concluzia comisiei pentru agricultura din PE, motiv pentru care deliberarea de dupa audiere a fost destul de scurta. Dacian Ciolos are sustinerea tuturor grupurilor politice din PE, avizul favorabil fiind rezultatul unanimitatii opiniilor, a declarat presedintele comisiei, Paolo de Castro.
A raspuns intrebarilor cu competenta, a aratat ca stie PAC, ca poate administra dificilul compromis intre diferitele parti.(...) A fost foarte foarte bun, chiar si cand a vorbit despre chestiuni dificile, cum sunt produsele modificate genetic. A dat raspunsul corect. Si eu as fi spus acelasi lucru", a spus italianul socialist, care a remarcat aplauzele din timpul audierii si de la sfarsit.

Toate grupurile politice, prin coordonatorii lor in comisie, au votat in unanimitate in favoarea lui Dacian Ciolos.

Paolo de Castro a spus ca il cunoaste foarte bine pe Ciolos, din timpul in care ambii erau ministri ai agriculturii, in 2007.

"Am spus, inainte de audiere, ca deputatii vor fi surprinsi de el. Chiar si inainte ca domnul Barroso sa distribuie portofolii, ma uitam la lista cu nume si Dacian Ciolos era singurul care avea experienta in agricultura. Agricultura este un domeniu greu, nu e un portofoliu pe care sa il studiezi in cateva saptamani. Sunt mai mult de 10 milioane de fermieri in Europa, mai mult de 30 de milioane de oameni lucreaza in agricultura si diferenta intre Finlanda si Cipru e foarte mare, iar Dacian stie asta. Bineinteles ca oamenii sunt suspiciosi, pentru ca Romania e o tara membra noua, dar il vom sustine pe Ciolos", a spus eurodeputatul italian.

Totusi, el i-a gasit si un defect lui Dacian Ciolos: "Nu stie italiana foarte bine".
sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one