Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cutremur la "Adevarul": Corneteanu, Ciocazanu, Cartianu si Mateescu au demisionat din grupul de presa

1 aprilie 2010

Directorul general Razvan Corneteanu, directorul executiv Hadrian Mateescu si redactorii-sefi Grigore Cartianu si Laurentiu Ciocazanu, alaturi de alte zece persoane din Adevarul Holding, au demisionat din trust, au declarat surse din Adevarul, citate de Mediafax.

"Si-au dat demisia managerii, directorii de publicitate, Ovidiu Nahoi", au precizat sursele.

Potrivit acelorasi surse, Dinu Patriciu i-ar fi reprosat lui Razvan Corneteanu ca in comunicatul de presa remis marti de Adevarul Holding, privind decizia Acces Press de a scoate revista Kamikaze de la comercializare, a aparut numele lui Sorin Rosca Stanescu, "prietenul sau" (al lui Patriciu, n.r.), "desi nu e nici primul, nici ultimul comunicat dat de Adevarul Holding la care sa aiba ceva de comentat Dinu Patriciu". Cititi mai mult despre demisiile din grupul Adevarul pe www.mediafax.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one