Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cumnatul lui Geoana, acuzat de deturnarea a 80 milioane de euro

Aflam de la Agentia de Investigatii Media, faptul ca Ionut Costea, cumnatul lui Mircea Geoana, este la un pas sa fie acuzat oficial de implicarea in deturnarea a peste 80 de milioane de euro in scandalul devalizarii sistemului national de irigatii.


Comisia parlamentara de ancheta privind modul In care se gestioneaza sistemul de irigatii va trebui, in aceasta saptamana, sa prezinte in plenul celor camere, raportul intocmit privind jaful din agricultura de dupa 1989.


In raport s-a mentionat o serie de probleme privind organizarea, exploatarea si eficienta sistemului de irigatii si totodata reprezinta un punct de pornire pentru tragerea la raspundere a celor care au tras tunuri din banii destinati agriculturii romanesti. Sinteza acestui document are 110 pagini, iar un capitol aparte Il reprezinta, dupa 11 ani de cand a fost pus si la cale si In aplicare, controversatul program agricol “Romag ‘98”, unde un rol important l-a jucat cumnatul lui Mircea Geoana- Ionut Costea. Este vorba despre un program care nu a functionat niciodata, dar In urma caruia statul roman a fost pagubit cu 80 de milioane de dolari. In perioada 1997-1999, Societatea Nationala de Imbunatatiri Funciare (SNIF) a luat, cu garantia statului roman, un credit de 80 de milioane de dolari de la City Bank-Londra pentru achizitia de tehnica moderna de irigat, In baza unui contract Incheiat cu societatea americana Transchem Finance&Trade Corporation.
Sursa :http://www.urbaniulian.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one