Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cod galben de ploi şi viscol, de miercuri până joi seară

Cod galben de ploi şi viscol, de miercuri până joi seară
9-feb-2010

Jumătatea de sud a ţării se va afla, de miercuri după-amiază până joi seară, sub o avertizare cod galben de ploi, viscol şi, local, polei, anunţă, marţi, Adminsitraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Meteorologii au transmis avertizarea cod galben autorităţilor locale din Capitală şi alte 24 de judeţe din jumătatea sudică a ţării: Caraş Severin, Mehedinţi, Olt, Gorj, Dolj, Vâlcea, Argeş, Teleorman, Dâmboviţa, Prahova, Giurgiu, Ilfov, Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Galaţi, Vrancea, Bacău, Covasna, Sibiu şi Braşov. Potrivit hărţii întocmite de meteorologi, ultimele două dintre judeţe se vor confrunta doar parţial cu fenomenele anunţate.

Conform prognozei, precipitaţiile, care vor depăşi 20 de litri pe metrul pătrat în Oltenia, Muntenia şi jumătatea sudică a Moldovei şi vor ajunge până la 40 de litri pe metrul pătrat în Munţii Banatului şi în Carpaţii Meridionali şi Orientali, vor fi mai întâi sub formă de ninsoare, după care, din noaptea de miercuri spre joi, ninsoarea se va transforma în ploaie.

"Precipitaţiile vor fi la început mai ales sub formă de ninsoare, iar în cursul nopţii şi al zilei de joi se vor transforma în lapoviţă şi ploaie, îndeosebi la câmpie şi deal", scriu meteorologii.

Aceştia avertizează şi asupra posibilităţii de apariţie a poleiului pe şosele.
http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one