Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Circ la Cotroceni: PSD si PNL pleaca de la discutiile cu presedintele Basescu

Doina Anghel
15.03.2010 - 15:36

La doar cinci minute de la intrarea in la consultarile cu presedintele Basescu, grupurile PNL si PSD au decis sa paraseasca Palatul Cotroceni, dupa ce au aflat ca la deiscutii au fost invitati si 3 reprezentanti ai "grupului independentilor" din Parlament.
Crin Antonescu a explicat presei ca a parasit consultarile nemultumit fiind ca alaturi de partidele parlamentare au fost invitati si reprezentanti ai grupului "independentilor" care, in opinia sa, nu are legitimitate pentru ca nu s-au prezentat la alegerile parlamentare.

De asemenea, seful PSD, Victor Ponta, a declarat ca retragerea de la discutii a fost cauzata de prezenta grupului "independent" care nu este o formatiune politica legal constituita.
sursa http://www.zf.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one