Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Fosta consiliera a lui Nastase: Am vazut o filmare cu Geoana care baga in buzunar 5.000 de euro donati pentru campanie

de Victor Cozmei HotNews.ro
Luni, 14 decembrie 2009, 0:21 Actualitate | Politic

Anca Alexandrescu, actual consilier al lui Sorin Oprescu si fost consilier al lui Adrian Nastase, scrie pe blogul sau ca a vazut o filmare in care Mircea Geoana ar aparea intr-o postura jenanta. "Mircea Geoana trebuie sa iti spun ca am vazut cu ochii mei filmarea cand cineva din partid iti da o suma de bani pentru campanie si ii bagi cu nonsalanta in buzunar. 5000 euro! Iti amintesti despre cine este vorba? Hai, contrazice-ma daca poti!", scrie Anca Alexandrescu.

Intr-un post intitulat "Mircea, DEMISIA!", de pe blogul sau, fosta consiliera a lui Adrian Nastase, Anca Alexandrescu, vorbeste despre emisiunea de la Antena3 de duminica seara unde Mircea Geoana s-a prezentat ca cineva "care nu stie piarda, care nu are demnitate si care este in stare sa sacrifice tot doar pentru a ramane el si gasca lui intr-o pozitie favorabila".

"E trist ce se intampla astazi in PSD si ma incearca un sentiment de amaraciune cand deschid televizorul si ii vad pana la saturatie pe Liviu Dragnea, pe Marian Vanghelie, pe Dan Nica si din cand in cand pe cate un tanar ”yesman” al lui Hrebenciuc sau pe eternul Cozmin Gusa. Va dati seama unde s-a ajuns in acest partid? Ion Iliescu si Adrian Nastase tac si par sa astepte. Dar tot asteapta din 2005… L-au sustinut cu tarie pe Mircea Geoana in campanie pe principiul ca “pentru partid facem orice” dar acum cand partidul risca sa piarda tot din cauza unei gasti care nu se da dusa de la “putere”, nu vor face nimic?", scrie Anca Alexandrescu pe blog.
http://www.ancaalexandrescu.ro/blog/mircea-demisia/

"De o saptamana gasca lui Hrebenciuc urla ca s-au fraudat alegerile. Asa o fi. Nu contest. S-au bucurat de decizia Curtii Constitutionale precum in seara de 6 decembrie. Si apoi, treptat, bucuria le-a disparut si totul s-a transformat intr-o “perdea de fum”. [...] Geoana insa forteaza nota si preia discursul lui Marian Vanghelie cu CNP-urile false. Dincolo de faptul ca nu stiu cum au avut ei acces la o baza de data cu CNP-uri ca sa se poata pronunta ca sunt false, mi se pare cel putin ciudat cat de siguri clameaza ei aceasta neregula[...] Geoana spune cu nerusinare in emisiune la Antena 3 ca presedintele in exercitiu ar trebui sa dea dovada de corectitudine si daca nu se teme, sa vina sa spuna: “uite domnule, ca sa nu mai existe niciun dubiu, ii fac o placere lui Geoana si sugerez si eu sa se repete turul doi”, mai noteaza Anca Alexandrescu.

La final, fosta consiliera a alui Adrian Nastase mai adauga intr-un "post scriptum": "Si daca mai ai nevoie de inca un argument ca trebuie sa iti dai demisia (desi cred ca aveai destule), Mircea Geoana trebuie sa iti spun ca am vazut cu ochii mei filmarea cand cineva din partid iti da o suma de bani pentru campanie si ii bagi cu nonsalanta in buzunar. 5000 euro! Iti amintesti despre cine este vorba? Hai, contrazice-ma daca poti!"

Anca Alexandrescu este fosta consiliera a PSD-istului Adrian Nastase, candidat la presedintie in 2004. In campania prezidentiala din acest an a ales sa il sprijine pe candidatul independent Sorin Oprescu.
sursa : http://www.hotnews.ro/

Comenteaza

Creat 12/17/2009 07:52:22 | Ultima modificare 01/27/2015 13:37:45
Spune-ti parerea, propune subiecte
si va rog nu trageti in mesager.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one