Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

cine este in spatele lui Catalin Voicu

Cine e in spatele senatorului PSD Catalin Voicu, saltat de DNA: Mitica Iliescu, Marian Vanghelie, Viorel Hrebenciuc, Mircea Geoana
de Sorina Matei sorinamatei.blogspot.com
Sâmbătă, 12 decembrie 2009, 12:57 Actualitate | Politic


"Poate va intrebati ce importanta are saltarea lui Voicu de catre DNA in toata aceasta perioada? (...) Voicu este «legatura». Legatura dintre unele personajele politice si tot ce e mai groaznic. Acel groaznic ce sta in spatele lor", scrie jurnalista Sorina Matei pe blogul sau. Intr-un material despre situatia senatorului PSD Catalin Voicu, aceasta realizeaza o ierharhizare a numelor implicate in reteaua in care un nod important il reprezinta chiar Voicu.

Acest om nici nu trebuia sa fie in Parlamentul Romaniei. Nici in Senat, nici in Camera Deputatilor. Si nici in Palatul Cotroceni pe vremea lui Ion Iliescu. Traieste din santaj, trafic de influenta, manevrare de dosare si informatii importante, clasificate si secrete despre oameni foarte importanti, legaturi cu lumea intelopa, cu crima organizata si cu servicii speciale extrem de ciudate, interesante, dar si periculoase . Asta a facut, asta face si asta va face toata viata. Din punctul meu de vedere, Voicu este un capitol inchis.

Dar poate va intrebati ce importanta are saltarea lui Voicu de catre DNA in toata aceasta perioada? Pai, are...Bineinteles ca are. Pentru ca Voicu este „legatura”. Legatura dintre unele personajele politice si tot ce e mai groaznic. Acel groaznic ce sta in spatele lor.

Pai s-o luam babeste. Despre cine vorbim? Spune chiar sinistrosenia de Voicu. Si telefoanele pe care el singur, singurel le-a dat atunci cand a fost saltat de acasa, de langa Palat.

Mircea Geoana. Liderul PSD Mircea Geoana a fost sunat, vineri dimineata, de senatorul PSD Catalin Voicu, cand fost ridicat pentru a fi dus la DNA, dar nu a fost instiintat oficial, ca presedinte al Senatului, in vederea unei aprobari pentru eventuala retinere a acestuia, au declarat surse din partid. Potrivit surselor citate, Catalin Voicu l-a sunat Geoana dupa ce a fost retinut de DNA. (Mediafax, vineri, 11 Decembrie 2009, ora 13.16)

Viorel Hrebenciuc. Liderul deputatilor PSD, Viorel Hrebenciuc, a declarat, vineri, la sediul central al partidului, ca a fost sunat in cursul diminetii de senatorul PSD Catalin Voicu, acesta spunandu-i ca a fost "saltat" de pe strada "ca un infractor". "Mi-a spus ca a fost saltat de pe strada ca un infractor. Or, el este senator al Romaniei si nu putea fi retinut decat daca era un flagrant sau o chestiune de acest gen. Altceva nu stiu", a spus Hrebenciuc. Intrebat daca Voicu i-a oferit detalii despre situatia sa, deputatul PSD a raspuns: "Nu mi-a spus altceva decat atat, nu stia nici el motivul. Mi-a spus ca i-a fost oprita masina, ca a fost scos afara din masina cu forta". (Mediafax, vineri, 11 Decembrie 2009, ora 13.45)

Marian Vanghelie. Presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, vineri, ca l-a sunat pe senatorul PSD Catalin Voicu, dupa iesirea de la DNA, in cadrul convorbirii acesta transmitandu-i ca "lucrurile sunt complicate" si ca ar trebui sa vorbeasca mai putin, pentru a nu cadea suspiciuni si asupra lui. Intrebat, initial, daca aducerea lui Voicu la DNA a avut legatura cu dosare de la MAI, Vanghelie a precizat ca nu stie despre ce este vorba si ca nu a vorbit cu Voicu. "Nu stiu despre ce este vorba, ca nu am apucat sa vorbesc cu dansul", a spus Vanghelie. Intrebat punctual daca a vorbit vineri cu Voicu, Vanghelie a revenit si a precizat ca a avut o convorbire telefonica cu acesta.(Mediafax, vineri, 11 Decembrie 2009, ora 17.17)

Dumitru Venicius Iliescu (Mitica Iliescu). “Si generalul Dumitru Iliescu, fost sef al SPP, afirma ca aducerea lui Catalin Voicu la DNA reprezinta "un semnal dat membrilor Curtii Constitutionale".El sustine ca a fost informat ca la PDL s-a discutat "sa se faca absolut tot ce e posbil ca Basescu sa iasa in fata lui Geoana cu cel putin 50 - 60.000 de voturi"." Am informat stafful de campanie al lui Mircea Geoana sa ia masurile necesare pentru ca se incearca fraudarea alegerilor ", a spus Mitica Iliescu, care a adaugat ca si el a fost monitorizat un an si jumatate pentru atentat la siguranta nationala ”.(Hotnews, vineri, 11 Decembrie 2009, ora 16.32)
Nu, zau? Dar ce treaba avea Mitica Iliescu cu stafful de campanie al lui Mircea Geoana? Nu putea sa stea linistit, pe domeniul sau de la Mogosoaia, cu slugile si caprioarele lui? Sau poate monitorizarea l-a nelinistit si mai mult... Mda..

Va intrebati ce-i leaga pe toti acesti oameni? Banii, puterea, informatiile, serviciile, dosarele, santajul, camatarii, lumea interlopa si, in general, tot ce e mai subteran in lumea subterana social-democrata. Repet, in caz ca cineva a uitat.

Care-i ierarhia?

Mitica Iliescu – capul.

Catalin Voicu - unul din executantii lui si cea mai stransa legatura a lui Mitica cu PSD.

Marian Vanghelie - unul din executantii lui Catalin Voicu si, indirect, ai lui Mitica Iliescu.

Viorel Hrebenciuc - al doilea executant al lui Mitica Iliescu.

Mircea Geoana - un om care a vrut sa castige puterea in Romania si care a avut nevoie de toate aceste personaje, bazandu-se foarte mult pe ele. Este inca presedinte al PSD.

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul Sorinei Matei. http://sorinamatei.blogspot.com/

sursa;http://www.hotnews.ro/

Comenteaza

Creat 12/17/2009 07:52:22 | Ultima modificare 01/27/2015 13:37:45
Spune-ti parerea, propune subiecte
si va rog nu trageti in mesager.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one