Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Cei care sustin ca Romania este in incapacitate de plata sunt inconstienti

Cei care sustin ca Romania este in incapacitate de plata sunt inconstienti
24-feb-2010

Informatiile potrivit carora Romania s-ar afla in incapacitate de plata sunt, nu numai inconstiente, dar si antinationale si creeaza emotii pe pietele financiare, a atras atentia Sebastian Vladescu, ministrul de Finante, astazi dimineata, intr-o conferinta de presa.

Acesta a precizat ca Guvernul si institutiile statului incearca sa mentina stabilitatea macroeconomica, adaugand ca echilibrul macroeconomic a fost tulburat profund in 2007-2008. "Romania trebuie sa procedeze, din pacate, asa cum procedeaza si alte tari in acest moment mai dur: sa-si ajusteze cheltuileile", a adaugat ministrul.

Vladescu a apreciat ca Romania are cheltuieli bugetari mai mari decat isi poate permite, lucru care impiedica procesul de investitii."Niciodata aceasta tara nu va evolua, daca nu va da bani pentru investitii. O tara care nu investeste nu va putea sa plateasca salarii si pensii mai mari", a adaugat acesta.La randul sau, Mihai Seitan a precizat in cadrul aceleasi conferinte ca pensiile vor fi platite anul acesta. In plus, legea pensiilor este dezbatuta astazi in Senat si va fi aplicata, cel mai probabil de la 1 ianuarie 2011.De asemenea, Seitan a adaugat ca rata somajului s-a mentinut in linie constanta in ianuarie, la 8,1 procente.
sursa http://stiri.rol.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one