Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Ce ma enerveaza!

MIERCURI, MAI 05, 2010
de Mihai Marcu

Ce ma enerveaza!
Ma enerveaza manipularea de doi bani practicata in si prin presa. Se vehiculeaza 25% la TVA si 20% la cota unica. Se anunta 22% pentru TVA si/sau 19% pentru cota unica iar toata lumea respira usurata "Bine ca nu e mai rau".

Ma enerveaza ca este folosit inutil FMI-ul ca sperietoare cand vina apartine exclusiv guvernarii 2005 - 2008.

Ma enerveaza ca socialismul anilor '60 este inca politica economica a ministerului de finante.

Ma enerveaza ca in Romania pragul bogatiei a fost stabilit la 4000 lei lunar, brut.

Ma enerveaza ca se platesc 32% pentru contributia de pensie iar sistemul este practic in faliment.

Ma enerveaza ca se platesc 11% pentru contributia de sanatate pentru ca CNAS sa-si bata de joc de administrarea sistemului sanitar.

Ma enerveaza ca singurul scop al statului roman este sa extraga valoare de la contribuabili si sa nu ofere nimic in schimb.

Ma enerveaza ca Guvernul condamna economia la subdezvoltare, prin incurajarea evaziunii fiscale, a economiei negre, rudimentare, de subzistenta.

Ma enerveaza ca taxele nu au crescut atunci cand era cu adevarat nevoie, in 2007.

Ma enerveaza preturile serviciilor publice ale statului roman cresc in perioada de avant economic, pe cand in perioade de criza cresc si mai mult.

Ma enerveaza ca ANAF nu poate colecta impozite decat de la cei care se inghesuie sa le plateasca.

Ma enerveaza ca in 2007 autoritatile au crezut ca vremurile bune au venit pentru totdeauna iar cresterea economica li s-ar fi datorat lor, si nu banilor pompati de investitori.

Ma enerveaza ca in Romania suprataxarea muncii a fost politica de stat incepand cu 1989.
sursa http://economiapentrutoti.blogspot.com/

Nota ;autor site:
Ce ma enerveaza si pe mine este faptul ca noi romanii uitam foarte repede a cui este vina .
Sa fim bine intelesi si sa fim drepti, in ciuda afinitatilor noastre politice .
Vina este exclusiv a guvernarii din 2005 – 2008 – intru totul de accord cu Mihai Marcu dar unii dintre noi dam vina pe actualii , sa fim seriosi .
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one