Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Catalin Voicu, amenintat de membrii retelei sale?

8 aprilie 2010

Un membru marunt al retelei uriase create de Catalin Voicu s-a decis sa rupa tacerea si, sub protectia anonimatului, a dezvaluit presei cateva dintre dedesubturile intregii afaceri.

Speriat fiind de ultimele evolutii ale acestui caz, "informatorul", asa cum a fost numit de jurnalistii de la Curentul cu care a stat de vorba, le-a explicat acestora cum opera reteaua, cine facea parte din ea si mai ales regulile de tip mafiot care o guvernau.

Acesta a declarat ca Voicu nu este bolnav de inima, starile sale de rau fiind rezultatul administrarii unor medicamente pe care acesta a fost convins sa le ia, la schimb cu promisiunea ca va fi salvat prin votul Senatului sau, ulterior, ca va petrece timpul la Spitalul Jilava si nu in penitenciar.

Conform sursei citate, senatorul pesedist nu s-a plans niciodata inainte de probleme cardiace, nici macar atunci cand a fost ridicat din fata casei de catre procurorii anticoruptie, iar imbolnavirea peste noapte a lui Voicu i-a suprins de toti cunoscutii sai, deoarece nimeni nu l-a auzit vreodata sa se planga de suferintele sale cardiace.

O alta speculatie pe aceasta tema este legata de posibilitatea ca Voicu sa fie mai usor de anihilat in arest in cazul in care este dispus sa-si dea drumul la gura si sa spuna ceea ce stie, exact ca in retelele mafiei italiene.

"Informatorul" a declarat pentru sursa citata ca pe langa amenintarea directa a lui Voicu in arest s-a trecut si la amenintarea familiei, iar declaratiile repetative ale lui Voicu facute in fata camerelor de luat vederi, in care cerea sa-i fie lasata in pace familia, nu aveau ca destinatie presa, ci chiar pe membrii retelei din care facea parte.

In cazul in care Voicu va spune ceea ce stie vom avea cu siguranta parte de arestari spectaculoase, a mai declarat "informatorul".

Reteaua mafiota din care facea parte Voicu este extrem de complexa si cuprinde, pe langa politicieni si judecatori, procurori, oameni din SRI si alte structuri de informatii.

Toti au luat parte, intr-un mod sau altul, la activitatile de crima organizata ale retelei care dincolo de aranjarea unor dosare in justitie se ocupa si de fabricarea de probe si instrumentarea unor dosare impotriva celor care-i deranjau.

Un pas inainte in destramarea acestei retele pare sa fie avizul dat in premiera miercuri de CSM pentru arestarea lui Florin Costiniu, judecator de la Inalta Curte de Justitie si Casatie.

Judecatorul Costiniu este citat pentru audieri, astazi, la Directia Nationala Anticoruptie, alaturi de oamenii de afaceri Marius Locic si Costel Casuneanu, acuzat fiind de trafic de influenta in favoarea acestora.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one