Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Bugetarii au furat de la stat doua milioane de euro prin sporuri ilegale

Bugetarii au furat de la stat doua milioane de euro prin sporuri ilegale
24-feb-2010

Bugetarii au reusit sa fraudeze statul cu doua milioane de euro in ultimii doi ani prin sporuri ilegale, informeaza Realitatea.net.

Este vorba de un numar de 400.000 de bugetari care au primit in perioada 2008-2009 sporuri ilegale, cum ar fi cel de cantina sau de relatii cu publicul.

Autoritatile nu pot decat sa spere ca vor recupera banii acordati in mod ilegal.

Cu toate acestea, Mihai Seitan a dat asigurari ca atat pensiile cat si salariile vor fi platite la timp. La randul sau, Sebastian Vladescu a atras atentia ca cei care sustin ca Romania se afla in incapacitate de plata sunt inconstienti.
sursa :http://stiri.rol.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one