Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Bogdan Chirieac şi prezentatorul emisiunii 'Realitatea Zilei', Răzvan Dumitrescu, şi-au făcut firmă

Bogdan Chirieac şi prezentatorul emisiunii 'Realitatea Zilei', Răzvan Dumitrescuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!, şi-au făcut firmă
20-feb-2010

Bogdan Chirieac, fostul ziarist şi Răzvan Dumitrescu, prezentatorul emisiunii "Realitatea Zilei" au pus bazele unei noi firme , pe 19 ianuarie, sub numele "Press Media Electronic SRL". Firma se va ocupa de administrarea portalurilor web, scrie Capital.ro.

"Press Media Electronic SRL" îşi are sediul într-un apartament de pe Ştefan cel Mare, acolo unde îşi are domiciliul Răzvan Dumitrescu. Cei doi deţin părţi egale, investiţia iniţială la capitalul social al firmei fiind de 1.000 de lei.


CRP dezaprobă conduita lui Bogdan Chirieac şi Sorin Roşca Stănescu

Bogdan Chirieac a fost acuzat că a îmbinat presa cu afacerile. El a fost redactor-şef adjunct la ziarul "Adevărul" , apoi a plecat împreună cu colegii săi şi cu Cristian Tudor Popescu la cotidianul "Gândul". În acest timp, a fost şi realizator al emisiunii Pro Vest de la Pro TV. În 2007, Chirieac îşi dă demisia de la Gândul după ce Evenimentul Zilei a dezvăluit că, în timpul în care scria editoriale despre contractele de achiziţii din domeniul apărării, firma la care el era acţionar intermedia contracte cu statul.

Chirieac a continuat să apară în public, la emisiuni de la Realitatea TV, în diverse talk-show-uri, dar a reuşit să facă obiectul unui nou scandal. El a intermediat întâlnirea dintre şeful ANI, Cătălin Macovei, şi Sorin Roşca Stănescu.
sursa :http://www.adevarul.ro/

CRP dezaprobă conduita lui Bogdan Chirieac şi Sorin Roşca Stănescu

„Clubul Român de Presă consideră că intervenţii de felul celor făcute de oamenii de presă Sorin Roşca Stănescu şi Bogdan Chirieac sunt un afront la adresa jurnaliştilor care îşi fac onest meseria şi trăiesc decent“, arată comunicatul.

Potrivit documentului, Clubul dezaprobă conduita profesională şi umană a celor doi oameni de presă şi crede că asemenea moduri de acţiune nu fac decât să aducă deservicii, „într-un moment în care preocuparea noastră trebuie să fie recâştigarea stimei faţă de profesia de jurnalist“.

În plus, Clubul Român de Presă şi-a manifestat surprinderea că reprezentanţi ai unor partide şi ai altor medii „care şi-au făcut o preocupare constantă din atacarea acestei organizaţii şi a mass-mediei găsesc de cuviinţă să facă apeluri ironice la luări de poziţie din partea Clubului“.

Clubul Român de Presă îi invită la moderaţie pe aceştipurtători de mesaje şi cere persoanelor publice şi jurnaliştilor să fie raţionali şi lucizi, chiar dacă suntem într-o perioadă politică agitată.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one