Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Boc: Romania trece prin cea mai grea perioada de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Boc: Romania trece prin cea mai grea perioada de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial
24-feb-2010

Emil Boc a declarat la Adunarea Generala a Asociatiei Comunelor din Romania, ca tara noastra trece prin cea mai grea perioada de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, motiv pentru care va lua masuri "nu foarte placute", fara a specifica si care sunt acestea.

"Romania trece in acesti ani prin cea mai grea perioada dupa al Doilea Razboi Mondial. Asta inseamna ca avem de luat masuri, unele nu foarte placute, dar, cu siguranta, foarte necesare comunitatilor, ca sa mergem pe un drum bun si ca sa ne consolidam ca tara", a afirmat premierul Emil Boc.

De asemenea, premierul a precizat ca aceasta criza economica ne-a aratat si care sunt punctele slabe, dar si punctele tari, din punct de vedere economic, conform NewsIn.

"Avem unele puncte slabe legate de dezvoltarea economica. La prima boala economica majora, exista riscuri majore cu privire la functionarea tarii. Este o obligatie sa corectam derapajele aparute in ultimii 20 de ani", a afirmat Boc.

Primul ministru al Romaniei considera totodata ca, facand ce trebuie, putem depasi aceasta perioada dificila.

Altfel, la eveniment, premierul Boc a vorbit si de problema electrificarii satelor romanesti.

"Am decis ca anul acesta si anul viitor sa nu mai ramana niciun sat neelectrificat in Romania", a mentionat Boc, care a adaugat ca, in acest sens, va face un parteneriat cu Ministerul Economiei, un Memorandum, si in urmatoarele sedinte de Guven va fi pus pus in dezbatere.
sursa http://www.wall-street.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one