Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Boc: Şefii instituţiilor centrale nu au venit la Ziua Unirii, ci au stat la căldură trimiţând flori

Boc: Şefii instituţiilor centrale nu au venit la Ziua Unirii, ci au stat la căldură trimiţând flori

Premierul Boc a cerut autorităţilor locale ca, la alte manifestări naţionale, să nu mai accepte flori din partea administraţiei centrale dacă şefii instituţiilor nu sunt prezenţi, arătând că a fost "dezolant" să observe că, la Bucureşti, la Ziua Unirii, aceştia au preferat să stea acasă, la căldură.

"Foarte multe autorităţi naţionale au fost prezenţi la ceremoniile din Bucureşti prin trimiterea de coroane de flori. Vreau să transmit că o astfel de zi nu se sărbătoreşte prin trimiterea de coroane de flori, iar prezenţa şefilor instituţiilor reflectă respectul faţă de semnificaţia Unirii. Sper ca la alte manifestări naţionale autorităţile locale să nu mai primească coroane de flori de la autorităţile centrale dacă şefii instituţiilor nu sunt prezenţi", a spus Boc prefecţilor, într-o videoconferinţă organizată la Guvern.

El a arătat că situaţia a fost "dezolantă" la Bucureşti, unde şefii unor instituţii centrale au preferat să stea acasă la căldură în timp ce el personal, dar şi oameni obişnuiţi şi jurnalişti au fost prezenţi la ceremonii.
sursa http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one