Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Basescu ataca TVR cu OTV

Clarice Dinu
Marţi, 29 Decembrie 2009
După ce a anunţat că nu mai pune piciorul la TVR câtă vreme e condusă de Alexandru Sassu, preşedintele Traian Băsescu îşi dă întâlnire cu românii la OTV, autointitulată „televiziunea poporului".

Şeful statului va fi prezent în această seară la postul condus de Dan Diaconescu, aceasta fiind prima apariţie din seria prezidenţială de întâlniri lunare pe care OTV o anunţă de o bună bucată de timp. Momentul va fi marcat festiv prin desemnarea de Băsescu a câştigătorului concursului Murtfatlar „Sticla de un milion de lei".

De altfel, în campania electorală, şeful statului l-a tras la sorţi, în cadrul aceleiaşi campanii desfăşurate la OTV, pe câştigătorul unei maşini. În timp ce Băsescu vorbeşte despre starea naţiunii la Dan Diaconescu, PDL-iştii caută să rezolve problema Alexandru Sassu de la televiziunea publică.

Deocamdată nu au un candidat stabilit pentru şefia TVR, însă schimba rea actualului preşedinte pare a fi o chestiune de timp. Aceasta se va concretiza odată cu discutarea raportului televiziunii publice pe anul trecut, a cărui respingere în parlament echivalează cu demiterea lui Sassu.


sursa:http://www.evz.ro/
ps; In aceasta seara la postul [mincinos] realitatea tv. pe cine credeti ca a avut printre invitati razvan dumitrescu acest gadea al irealitatii ? nu stiti ? pe vestitul analist politic bogdan chireac ,INCREDIBIL, pai ce p.........la mea prostii uita repede nu ?citez din limbajul de fotbalist al "domnului" chireac.
Cu stima Marian /autorul acestui site,nu m-am putut abtine sa nu scriu aceste randuri pt. ca sunt revoltat de atata nesimtire si acum chiar cred ca acesti "domni" ne i-au de prosti.

Forum nou

Creat 12/29/2009 19:46:49 | Ultima modificare 12/29/2009 19:52:27
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one