Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Banca Mondiala cere ca proiectul Legii pensiilor sa ajunga in Parlament pana in februarie

Banca Mondiala cere ca proiectul Legii pensiilor sa ajunga in Parlament pana in februarie
de Dragos Comache HotNews.ro
Joi, 21 ianuarie 2010, 18:25 Actualitate

Reprezentantii Bancii Mondiale au solicitat, in cadrul unei intalniri de lucru cu ministrul Muncii, Mihai Seitan, ca proiectul Legii pensiilor sa ajunga in Parlament cel tarziu la inceputul lunii februarie, iar grila unica de salarizare sa fie definitivata in cel mai scurt timp. Potrivit unui comunicat al ministerului, intalnirea de lucru a vizat stadiul conditionalitatilor impuse de Banca Mondiala, FMI si Uniunea Europeana in vederea deblocarii celei de-a treia transe a acordului de imprumut.

"Temele puse in discutie au tratat problemele din zona asistentei sociale, a pensiilor si a normelor de implementare a legii unice de salarizare. S-a analizat evolutia obiectivelor din agenda de lucru fata de ultima intalnire, ce a avut loc in luna decembrie, si s-a stabilit lista de prioritati pentru perioada imediat urmatoare", se mai arata in comunicat.

De asemenea, reprezentantii Bancii Mondiale au cerut initierea unei cercetari exhaustive pe marginea programelor de asistenta sociala, astfel incat acestea sa poata fi integrate intr-un sistem coerent si unitar pana la sfarsitul acestui an.

Potrivit Ministerului Muncii, in zilele urmatoare vor mai fi intalniri cu reprezentantii Bancii Mondiale, la care vor participa si oficiali ai Ministerului de Finante.
sursa :http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one