Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Băsescu vrea introducerea votului prin corespondenţă, în mandatul său

BRAVOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Băsescu vrea introducerea votului prin corespondenţă, în mandatul său
Preşedintele Băsescu a declarat miercuri că una din cele mai mari satisfacţii ale mandatului precedent a fost îndeplinirea promisiunilor pe care le-a făcut românilor din străinătate, precizând că va milita pentru introducerea votului prin corespondenţă şi înfiinţarea unui call-center pentru aceştia.
"Una din cele mai mari satisfacţii ale primului meu mandat a fost îndeplinirea promisiunilor pe care le-am făcut românilor din străinătate, fie că am în vedere liberalizarea pieţei muncii într-un număr semnificativ de state ale UE, modificarea legii cetăţeniei, reprezentarea acestor români în Parlamentul de la Bucureşti sau creşterea numărului de consulate în străinătate" a declarat Traian Băsescu, în timpul întâlnirii anuale cu membrii corpului diplomatic acreditat la Bucureşti, care a avut loc la Palatul Cotroceni.

El a mai spus că, în prezentul mandat, are în vedere introducerea votului prin corespondenţă, înfiinţarea unui call-center pentru românii din străinătate şi deschiderea de noi consulate.

"Nu ne-am propus să facem o diferenţiere între cetăţenii români din interiorul ţării şi cei din afară. Promovarea intereselor şi portejarea drepturilor ambelor categorii reprezintă o prioritate pentru mine şi pentru politica externă românească. Atunci când vorbim însă de politica externă avem în vedere sprijinirea românilor din afara graniţelor. Pentru ei trebuie să implementăm acele proceduri şi să creăm acele instituţii care sunt mai bine poziţionate pentru a-i ajuta în viaţa de zi cu zi şi mai ales în contactele lor cu ţara", a mai spus Traian Băsescu.
SURSA http://www.mediafax.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one