Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Băsescu, liberalilor: Vă invit să participaţi la guvernare alături de PDL şi UDMR

Preşedintele Traian Băsescu le-a spus, miercuri, liderilor PNL care participă la consultările de la Palatul Cotroceni, că invită PNL să participe la guvernare, alături de PDL şi UDMR, într-o guvernare de dreapta, în acord cu ceea ce electoratul a dat fiecăruia
"Rugămintea mea este să analizaţi posibilitatea să intraţi la guvernare, în condiţiile dictate de electorat", i-a spus Băsescu preşedintelui PNL, Crin Antonescu.

El a subliniat, într-un dialog cu liderul liberal, că este în interesul naţional să avem un Guvern.

Preşedintele Băsescu a declarat, miercuri, în debutul consultărilor cu liderii UDMR, că doreşte un Guvern care să preia din programul său prezentat în timpul campaniei şi a menţionat că speră încă în prezenţa liberalilor în Executiv, totul depinzând de "cât de inflexibili" sunt aceştia
RASPUNS - CRIN ANTONESCU: FARA CUVINTE.
Antonescu lui Băsescu: Reprezentaţi, cu PDL, o ameninţare la adresa statului de drept
Preşedintele PNL, Crin Antonescu, l-a acuzat, miercuri, la Cotroceni, pe preşedintele Traian Băsescu că reprezintă, alături de PDL, o ameninţare la adresa statului de drept, menţionând că liberalii vor fi în opoziţie dacă premierul nu va fi din PNL.
"Domnul Negoiţă mi-a depus mandatul încă din cursul după-amiezii de ieri (marţi-nr). Alegerile s-au terminat, au avut chiar şi un rezultat. În acest nou ansamblu al realităţii politice cred că prioritatea majoră pe care trebuie să o avem este formarea unui Guvern care să treacă dacă se poate înainte de Crăciun. Asta este ceea ce eu cred că trebuie să rezolvăm şi responsabilitatea nu este numai a preşedintelui ci a tuturor partidelor politice. Vă repet că văd o guvernare de dreapta ca soluţie politică şi mai mult de atât eu nu am a comenta aştept punctele dumneavoatră de vedere", a spus Băsescu la începtutul consultărilor.

Antonescu l-a acuzat pe Băsescu de faptul că încearcă, în ciuda declaraţiilor privitoare la guvernarea de dreapta, să blocheze accesul PNL la putere.

"Permiteţi-mi să fiu direct. Convingerea mea şi a noastră este că dumneavoatră nu ne vreţi în Opoziţie, de asemenea că nu ne vreţi la Putere cu adevărat, ci ne vreţi colaboratori sau în unele accepţiuni pe care le putem da, chiar complici ai unei puteri care vă aparţine dumneavioastră şi subsecvent PD. Noi am putea foarte simplu să spunem că aveţi mijloacele constituţionale şi legale să ne împiedicaţi accesul la Putere. Nu aveţi mijloacele să ne împiedicaţi accesul la Opoziţie. Ar fi simplu pentru noi să optăm pentru Opoziţie pornind de la ideea că în această bătălie prezidenţială dumneavoastră aţi câştigat şi conform teoriilor pe care PDL le face, trebuie să decideţi totul în această ţară, şi atunci mergem în Opoziţie", a spus Antonescu

"PNL şi cu mine nu fugim de greu, nu preferăm o variantă poate mai comodă electoral, şi avem nişte obiective, nişte principii şi nişte condiţii pe care le putem urmări şi împlini cu mijloace diferite şi în măsuri diferite fie la Putere fie în Opoziţie. Dacă găsim garanţii că putem face parte dintr-un Guvern şi o majoritate parlamentară în care aceste obiective şi condiţii se verifică vom fi la Putere, dacă nu vom fi în Opoziţie", a mai spus Antonescu.

El a ţinut să îl acuze pe şeful statului că reprezintă, împreună cu PDL, o ameninţare la adresa statului de drept.

"Noi am discutat cu PDL azi, şi nu întâmplător pornesc de la această discuţie, pentru că noi am pornit de la premisa că dincolo de rolul de necontesat pe care preşedintele Româneii îl joacă în momentul naşterii unui Guvern acest Guvern este totuşi expresia voinţei unei majorităţi parlamentare. Am încercat să discutăm cu dânşii să vedem cum găsim sau nu posibilitatea de a fi împreună la guvernare. Am ajuns într-un punct în care domniile lor au declinat răspunderea şi ne-au dat întâlnire aici. În evaluarea noastră, dvs ca preşedinte, PDL, prezentaţi nişte riscuri şi nişte ameninţări la adresa statului de drept şi pornesc de la premisa că lucruile se pot schimba. Noi nu putem intra într-un sistem de putere pe care îl controlaţi şi care prezintă aceste riscuri", a spus Antonescu.
sursa:http://www.mediafax.ro/

Comenteaza

Creat 12/17/2009 07:52:22 | Ultima modificare 01/27/2015 13:37:45
Spune-ti parerea, propune subiecte
si va rog nu trageti in mesager.
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one