Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Băsescu: Justiţia să-şi propună ca în 2010 să elimine mecanismul de monitorizare al UE

Băsescu: Justiţia să-şi propună ca în 2010 să elimine mecanismul de monitorizare al UE

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, luni, la CSM, că justiţia ar trebui să îşi propună ca în acest an să "lichideze" restanţele pe care le are pentru renunţarea la mecanismul de monitorizare al UE.
Şeful statului a amintit că la momentul integrării României în Uniunea Europeană, la 1 ianuarie 2007, "justiţia nu a putut ţine pasul cu celelalte instituţii ale statului", astfel că a intrat în UE "cu restanţă".

Băsescu a menţionat că a existat un termen de doi ani pentru soluţionarea acestei "restanţe", respectiv în 2009, când s-a renunţat la posibilitatea aplicării clauzei de salvgardare, dar a fost menţinut un mecanism de montitorizare al UE.

"Deşi justiţia a avut doi ani să prindă din urmă timpurile, poate facem un efort anul acesta", a mai spus Băsescu.
sursa :http://www.mediafax.ro
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one