Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Avertizarile de cod galben si cod portocaliu au fost ridicate

Avertizarile de cod galben si cod portocaliu au fost ridicate. In urmatoarele ore va mai ninge doar in patru judete
de Alina Neagu HotNews.ro
Luni, 8 februarie 2010, 21:15 Actualitate | Esenţial


Mai ninge doar in 4 judete
Foto: AGERPRES
Meteorologii au ridicat luni seara, la ora 19:00, avertizarea Cod portocaliu si atentionarea Cod galben de ninsoare si viscol, insa atrag atentia ca în urmatoarele ore va mai ninge si va fi vant in patru judete: Tulcea, Constanta, Ialomita si Calarasi, anunta Mediafax, citand Administratia Nationala de Meteorologie.

Prima atentionare, de cod galben, fusese emisa vineri de meteorologi si viza ninsori si vant puternic pentru Bucuresti si 21 de judete - Vrancea, Galati, Buzau, Braila, Tulcea, Constanta, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Olt, Dolj, Prahova, Ilfov, Dambovita, Arges, Valcea, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin, Timis. Atentionarea era valabila de sambata de la ora 12.00 pana luni dimineata, la ora 9.00.

Sambata, meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de ninsori si viscol pentru Bucuresti si 13 judete, valabila pana luni, la ora 9.00. Avertizarea a fost prelungita pana luni seara, la ora 20.00, pentru Bucuresti si judetele Giurgiu, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea si Ilfov.

Circulatie intrerupta pe A2 si pe mai multe drumuri judetene

Autostrada A 2 este inchisa pe segmentul Bucuresti – Drajna, iar circulatia pe 12 drumuri nationale din sase judete este intrerupta luni seara, potrivit Centrului Infotrafic.

Drumurile nationale pe care circulatia este intrerupta:

in judetul Ialomita: DN2A Slobozia – Urziceni, DN2C Slobozia – Buzau.
in judetul Buzau: DN 22 Ramnicu Sarat – Braila, DN2B Buzau – Braila(traficul este intrerupt pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5t) si DN2C Costesti – Padina.
in judetul Vrancea: DN 23B Maicanesti – Ciorasti.
in judetul Teleorman: DN51A Zimnicea – Piatra, DN65E Rosiori de Vede – Furculesti, DN65A Turnu Magurele – Rosiori de Vede.
in judetul Galati: DN24D in zona Craiesti.
in judetul Calarasi: DN3 Lehliu – Calarasi, DN41 Oltenita – Daia.

sursa http://www.hotnews.ro/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one