Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Apele Dunarii au inundat sute de hectare de teren din sudul judetului Olt

Apele Dunarii au inundat sute de hectare de teren din sudul judetului Olt
28-feb-2010

Apele Dunarii au inundat, sambata, potrivit reprezentantilor ISU Olt, peste 125 hectare de pasuni din sudul judetului, in dreptul localitatilor Corabia si Garcov.

Cresterea debitului Dunarii pe sectorul Bazias, la intrarea in tara, a afectat si sectorul Corabia, cota de atentie fiind depasita, conform Inspectoratului pentru Situatii de Urganta Olt, inca din cursul diminetii. Depasirea cotei de atentie de 510 m a facut ca in zona Garcov-Corabia sa fie inundate peste 125 hectare de pasune.

"Au fost inundate 15 ha de pasune in orasul Corabia si peste 110 ha in comuna Garcov. Cresterea apelor Dunarii a afectat si doua podete de pe raza comunei Garcov. Deocamdata nu se pune problema evacuarii cetatenilor din zona, apele Dunarii fiind cu mult sub nivelul zonelor locuite din Corabia si Garcov.

Zona este permanent monitorizata de catre reprezentanti ai Comitetelor Locale de Urgenta si a Serviciului de Gospodarire a Apelor", a declarat prefectul de Olt, Leonid Moisiu.

Apele Dunarii au mai inundat zona si in urma cu doua saptamani ca urmare a depasirii cu aproape 30 m a cotei de atentie.
sursa http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one