Put some informations about your eshop here (address, contacts etc.)
În Evanghelia după Ioan, citim cum Iisus spune: "Lucraţi, nu pentru mîncarea cea pieritoare, ci pentru mîncarea ce rămîne spre viaţa veşnică şi pe care o va da vouă Fiul Omului".

Iisus foloseşte comparaţia cu hrana pentru a face să se înţeleagă ce aduce el omenirii. Sînt două feluri de viaţă şi două feluri de hrană: hrana pentru trup, care dă o "viaţă muritoare"... şi hrana pentru suflet, venită din cer, care dă "viaţa veşnică".

Creat de Dumnezeu şi făcut pentru Dumnezeu, omului îi este foame şi sete de Dumnezeu. Nimic în afară de Dumnezeu nu‑l poate satisface pe deplin. Toate felurile de hrană pămîntească lasă fiinţa umană nesăturată. Iisus nu ne invită să dispreţuim "pîinea de toate zilele", ci să dorim şi "pîinea vieţii veşnice".

Iisus nu ne cere să devenim leneşi în "munca" necesară pentru viaţa cetăţii umane însă ar vrea să "lucrăm" cu aceeaşi ardoare pentru a căuta o viaţă care nu va fi muritoare! Spre deosebire de Buddha, Iisus nu invită să suprimăm dorinţele noastre, ci, dimpotrivă, să le amplificăm; nu vă mulţumiţi să doriţi fărîma de viaţă trecătoare, care este a voastră în mod natural, ci mergeţi pînă acolo încît să doriţi o viaţă veşnică şi faceţi ce trebuie pentru aceasta, ca să o trăiţi încă de pe acum!

Preot Cornel Cadar
sursa http://www.evenimentul.ro/
 

De prin presa adunate ( da clik meniu) - 16 - AUGUST - 2010 ARHIVA-CONTINUARE PE - www.selectiipresa1marian.webgarden.ro

 
 

Antonie Solomon, arestat pentru 29 de zile

3 martie-2010


Antonie Solomon, primarul Craiovei, a primit miercuri mandat de arestare pentru 29 de zile. El este acuzat de luare de mita, fals intelectual si uz de fals.

La iesirea din Tribunalul Pitesti, Antonie Solomon nu facut comentarii, dar a declarat ca nu se astepta la aceasta decizie si ca nu exista nicio proba impotriva sa.

Edilul Craiovei Antonie Solomon a fost retinut marti la Inspectoratul de Politie al Judetului Arges, fiind cercetat de procurorii DNA pentru modul in care primaria a eliberat autorizatia de constructie pentru un centru comercial al firmei PIC, apartinand lui Cornel Penescu. Se banuieste ca primarul sau alta persoana din primarie ar fi primit bani pentru aceasta autorizati

Procurorii DNA care l-au audiat, marti, la Craiova, pe primarul Antonie Solomon au solicitat documente si inscrisuri care au legatura cu construirea hypermarketul PIC, apartinand finantatorului FC Arges, Cornel Penescu, dar si acte prin care edilul sa justifice provenienta unor bunuri personale.

Marti, inainte de retinere, edilul declara, prin purtatorul sau de cuvant: "Ma asteptam sa fiu chemat la DNA Pitesti, pentru ca, in ultimele saptamani, mai multi angajati ai Primariei au fost audiati in privinta acordarii autorizatiei de construire pentru hypermarketul PIC. Ceea ce s-a intamplat astazi face parte din procedura legala pe care procurorii au urmat-o.

Asa cum am declarat, ma supun oricaror verificari venite din partea institutiilor abilitate ale statului, pentru ca nu am nimic de ascuns si nu am incalcat legea. In privinta verificarii domiciliului si a biroului, acestea s-au facut in baza unei sesizari catre DNA, privind modul de obtinere a averii mele. Sper ca acest dosar sa se solutioneze cat mai rapid, iar cei vinovati sa raspunda in fata legii".
sursa :http://www.ziare.com/
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one